Jocuri

Cel mai asteptat joc al anului 2011

Publicat: 12 iul. 2011

Daca in prima jumatate a anului nu prea am avut parte de actiune in ceea ce priveste segmentul jocurilor video, sezonul toamna-iarna 2011 se anunta a fi unul plin de adrenalina.

Majoritatea dezvoltatorilor au pastrat ce e mai bun pentru a doua jumatate a anului, astfel ca gamerii entuziasti vor avea de unde alege.

Assassin’s Creed: Revelations (PC, Xbox 360, PS3)

Assassin’s Creed: Revelations este al patrulea titlu al francizei Assassin’s Creed, si judecand dupa traiectoria progresiva pe care a urmat-o calitatea lansarilor precedente, nu avem niciun motiv sa nu pariem pe faptul ca Revelation va fi cel mai bun joc al seriei de pana acum.

Assassin’s Creed Revelation va prezenta capitolul final al vietii lui Ezio Auditore, in timp ce se afla pe urmele legendarului asasin Altair – protagonistul primului Assassin’s Creed.

Experienta multiplayer care a ajutat la definirea jocului Assassin’s Creed Brotherhood va fi de asemenea prezenta, fiind completata de mai multe moduri, mai multe harti si mai multe personaje care isi vor demonstra abilitatile de asasini.

Lansarea este asteptata in luna noiembrie, jocul urmand sa fie disponibil pentru toate cele trei platform, PC, Xbox 360 si PlayStation.

 

 loading...

Adauga un comentariu