National

Cristoiu o desfiinteaza pe Madalina Dobrovolschi

Publicat: 09 ian. 2017
1
Ion Cristoiu si-a iesit din minti dupa ultima conferinta de presa de la Palatul Cotroceni. Jurnalistul a avut o iesire extrem de dura sa adresa purtatoarei de cuvant al lui Klaus Iohannis. Cristoiu a desfiintat-o pur si simplu pe Madalina Dobrovolschi si a transmis ca aceasta ar trebuit data afara.
Acesta a afirmat ca este de o „obraznicie rara” si ar trebui sa fie data afara, fiind deranjat de faptul ca aceasta a afirmat ca „nu vrea sa intre in tot felul de comentarii facute de diferite personaje”. „In primul rand as vrea sa va intreb daca doamna respectiva a venit tot in pijama?” a inceput ironic Ion Cristoiu comentariul.
„Ea cum poate sa spuna despre niste oameni ca sunt personaje. Atunci dansa este un personaj. Deci cei care au criticat-o pentru aparitia ei in pijama nu sunt personaje, ori nu stie limba romana si este analfabeta, pentru ca este vorba si de mine si Dragnea si de altele, ori este obraznica si trebuie data afara”, a afirmat Ion Cristoiu.
Vezi si: 
„Doamna respectiva este una din numeroasele functionare ale statului roman, este consilier, ea bani inclusiv din taxele si impozitele mele si nu are voie sa spuna ca sunt personaje cele care au criticat-o ca a venit in pijama”, a continuat jurnalistul.
„La toate intrebarile ea nu a raspuns ca presedintele zice, la un moment dat a zis ca ea o sa raspunda. Din cate stiu in noiembrie 2014 l-am ales pe Klaus Iohannis nu pe Dobrovolschi. Daca noi nu punem capat, presa asta cat mai ramas independenta, acestei obraznicii, maine vine duduia si ma insulta pe mine sau il insista pe Dragnea, nu se poate asa ceva. Este primul purtator de cuvant din istoria post-decembrista care este de o obraznicie rara”, a incheiat Cristoiu comentariile despre Dobrovolschi.
Comentarii
 • Ia fii atent aici, „jurnalistule”:
  „a avut o iesire extrem de dura sa adresa purtatoarei de cuvant”
  „ea bani inclusiv din taxele si impozitele mele”
  „il insista pe Dragnea”…!
  Cat de mult ai baut inainte de a posta asemenea ineptii… lingvistico-gramaticale???
  Cand te concediaza sefii?

 • Este foarte probabil ca acel jurnalist sa nu fi primit de ajuns bani ca sa scrie articolul. Cand apare un sponsor pentru o cantitate esentiala de noroi pentru aruncat, brusc, jurnalistii BZI si amintesc de gradinita, scoala, liceu si chiar si (poate) acei ani de facultate. In rest, limba romana este optionala….

 • Maestre, una din doua: ori ai obosit sau te-ai imbolnavit, si atunci ar fi bine sa iei o pauza sau sa te pensionezi; ori ti-ai dat arama pe fata si atunci, mai maestre, e groasa, ca tu de fapt tii cu ursul, fiind lupul care mananca Scufita Rosie, cand, naivii de noi, te credeam Alba ca Zapada. Oricum a-i da-o, ar fi timpul, poate, sa te estompezi in ceatza. Asta ca in loc de un veritabil Dinozaur al presei (adica monstru sacru) sa nu risti sa fii memorat ca o oribila Godzila (adica o soparla mutanta). Adica de la sublim la ridicol e un singur pas. Pe care se pare ca l-ai facut.

Adauga un comentariu