Scena artistica din Romania

Cum s-a vindecat de cancer Coana Chiva! Cum arata cand era manechin de succes

Publicat: 25 iul. 2018
3

Actrita Natasa Raab (64 ani), alias Coana Chiva din reclama celebra de la lactate, a trecut printr-o adevarata drama. A avut roluri importante in teatru si filme, a obtinut premii, dar cand merge pe strada, oamenii spun asa: “uite-o pe pe Coana Chiva”. Afla de ce boala a suferit si cum a trecut peste problemele de sanatate.

Natasa Raab, fost manechin de succes, a devenit cunoscuta publicului larg dupa rolurile din telenovelele “Inima de tigan” sau “Regina”. Insa “rolul” care a facut-o cu adevarat celebra a fost cel al Coanei Chiva dintr-o reclama la produse lactate ce a rulat ani de zile pe posturile de televiziune. Insa celebra actrita, care i-a dat viata atat de bine Coanei Chiva in reclame, nu a putut avea copii din cauza unui cancer uterin.

”Ultima mea sansa de a avea copii s-a dus acum 16 ani, cand am invins un cancer uterin si am facut o histerectomie. Imediat dupa aceea a venit moda cu inseminarile in vitro, dar eu nu mai aveam in ce sa inseminez. Nu am copii, insa am multi studenti si fini. Nu duc lipsa de copii…”, ne-a spus actrita.

Nici sotul actritei, Val Gutul, de profesie medic, nu a fost lipsit de probleme. ” Sotul meu are un cancer de vezica urinara. Este foarte greu cand ai un pacient medic, pentru ca nu e usor sa-l “prostesti” sa faca ce vrei tu. El spune ca stie mai bine ce e bine si cum e bine sa faca. Dar sa speram ca, daca-si face tratamentul, va fi bine”, a mai spus Natasa Raab. Cei doi au aproape 37 de ani de casnicie si se iubesc la fel ca la inceput. Actrita, joaca si acum pe scena la Teatrul National din Craiova.

Adauga un comentariu