Actualitate

EXCLUSIV! Scene de tot rasul la Iasi. Politia ii blocheaza accesul la vestiare antrenorului Nicolo Napoli – FOTO, VIDEO

Publicat: 07 oct. 2016

Scene de tot rasul la Iasi! Chiar in aceste momente, antrenorul CSM Poli Iasi, Nicolo Napoli, nu este lasat sa intre la vestiare, politistii blocandu-i accesul la cabine. Conducerea clubului i-a platit suma de 18.000 de euro, ca sa ajunga cu drepturile salariale la zi si i-a reziliat contractul, folosindu-se de o clauza din intelegerea cu antrenorul. Totusi, Nicolo Napoli refuza sa plece de la Iasi, anuntand ca el va conduce in continuare antrenamentele echipei.  

Citeste si: Nicolo Napoli refuza sa plece de la Iasi cu toate ca si-a primit banii. Italianul ameninta cu FIFA: „Voi castiga suta la suta!”

In replica, presedintele executiv al Iasiului, Florin Prunea, l-a avertizat pe tehnician ca nu va mai fi primit la vestiare dupa ce îi va fi reziliat contractul. „Plata catre Nicolo Napoli a fost facuta, asteptam ca în scurt timp, în cursul zilei de aza, sa intre în vigoare procedura de reziliere a contractului antrenorului. Din acel moment, Nicolo Napoli nu mai este angajatul clubului si nu mai are dreptul sa intre în vestiar. Dansul poate spune orice, dar trebuie sa respecte legile. Daca angajamentul este reziliat conform clauzei, nu mai lucreaza la club si nu mai are dreptul sa vina la echipa”, a declarat presedintele executiv Florin Prunea.

Citeste si: Circul continua! Bani de imprumut pentru demiterea lui Nicolo Napoli

„Eu sunt antrenorul echipei. Am contract cu clubul si pana nu semnez si eu, nu plec. Nu pot fi dat afara. Nu stiu nimic de acea clauza. Eu nu am semnat asa ceva. Nu este valabila nicio astfel de clauza. Oricum, FIFA va decide. Eu antrenez echipa, nu pe presedinte. Eu pregatesc echipa, pentru ca eu sunt antrenorul sub contract. Pana nu semnez eu, nu poate fi adus nici un alt antrenor la echipa”, a fost replica lui Nicolo Napoli.
Comentarii
 • Faceti ce faceti si iar bagati politia locala in *****?BAI PRIMARE CE FACI? ALERGI DUPA CAI?POATE VERZI PE PERETI?DA-L AFARA SI PE PRUNEA CA EL ESTE TOATA CHEIA SI LACATA,SI TOATA CLICA DE ACOLO ,CA ESTE A LUI NICHITA ,PRIMARE,SAU POATE STII FOARTE BINE SI TU ASTA?

 • Priviti fetzele celor trei amarasteni reciclati in politisti locali. Aparatorii vestiarului, dupa ce si-au facut cu prisosinta norma de amendat zarzavagiii si de dat amenzi RUTIERE cand in oras nu sunt suficiente locuri de parcare. Acum i-au trimis pe astia (trei oameni plus o masina) sa pazeasca intrarea in vestiar, in timp ce in Piata Nicolina tiganii vand la greu tigari de contrabanda, in Tudor e haos total in trafic de cand au venit studentii iar in restul tarii nu mai este picior de cersetor care sa nu vina la noi in oras la pelerinaj.
  Iar astia uite pe ce cheltuie banii.
  Bai, ieseni, pe asta platim impozite ?

 • **** lula la cersetori .pelerinajul nu este numai pentru tine iar tigari se vand in toata tara vinovati pe unde intrain tara .vedeteas cu cersetori in casa ei la tine doar is pelerini.

 • politia lui Chirica
  Slugoi Slugoi Spagari la Piata la nicolina alexandru si sperietori de babe la Chirila
  Ce sa caute ei acolo si de ce sa interzica lui Nicolo Napoli sa intre pe stadion sau in vestiare au vriun ordin judecatoresc de restrictie

Adauga un comentariu