Local

Iata ce a gasit un iesean intr-o paine de la Vel Pitar – FOTO

Publicat: 19 aug. 2013

Situatie extrem de rusinoasa pentru una dintre cele mai mari companii din România, cu activitate în domeniul moraritului si panificatiei. Punctul de lucru din Iasi a fost prins pe picior gresit. Dovada sta unul dintre produsele realizate de aceasta societate si care a fost oferit spre comercializare. Un iesean a avut „norocul” sa achizitioneze o paine plina de o substanta de culoare neagra. Este vorba despre o franzela din faina alba, feliata, de 500 de grame. Barbatul a constatat ca jumatate din feliile de paine au o culoare ciudata. De teama sa nu pateasca ceva, ieseanul a renuntat sa mai consume painea si a sustinut ca niciodata nu va mai achizitiona paine de la firma producatoare. Produsul a fost cumparat dintr-o localitate din Iasi. „Am cumparat painea de la un magazin din Popricani. Nu mi-am dat seama ca arata in halul acesta decat atunci cand am desfacut punga si am luat un colt. Cand am muscat, privirea mi-a cazut pe feliile ramase in punga. Mi-a fost frica sa mai mananc. Nu mi se pare normal sa dau un ban si sa patesc asa ceva. Nu mai cumpar niciodata de la Vel Pitar„, a precizat Mihai R., din Iasi.

Avand in vedere tehnologia avansata de care ar trebui sa dispuna o companie care se bucura de asemenea notorietate, este inadmisibil un astfel de accident. Mai mult ca sigur, spatiul de productie si ustensilele necesare realizarii produselor Vel Pitar prezinta anumite deficiente. Contactati telefonic, reprezentantii SC Vel Pitar SA si-au cerut scuze pentru aceasta situatie. Au precizat ca este un accident si, cel mai probabil, se datoreaza benzii de rulare de la cuptor. Prinsi pe picior gresit, acestia s-au oferit sa inlocuiasca imediat produsul. Au tinut sa precizeze ca tehnologia este bine pusa la punct.

„E posibil sa fie de la banda de rulare de la cuptor. Nu stiu cum de s-a intamplat asa ceva. Noi o curatam de fiecare data cu ulei. Imi pare tare rau, mai scapa cate o paine, desi nu ar trebui. Controlam painea permanent. Se lucreaza in flux, nu se pune mana pe paine. Este un accident. Nu este vina dumneavoastra, va trimitem imediat o alta paine la magazinul de unde ati achizitionat sau acasa”, a spus Elena Lazar, din cadrul Compartimentului de Calitate al companiei Vel Pitar.loading...

Comentarii
 • Deci asta era, am patit-o si eu acu cateva luni, la un magazin de cartier, am aruncat painea si am cumparat alta, e prea mare deranjul pt 2.5 lei(pt min), mai nasol ca vad ca se repeta…

 • Raspunsul celor de la firma in cauza mi se pare usor ironic : ,,va trimitem alta paine” :(((( .
  Atitudinea conteaza . No coment.nDnF

 • in locul celor de la „vel spritar” ii trimiteam omului paine moca pt 1 an numai sa n u depuna pe undeva vreo sesizare …auzi la ei va inlocuim painea …ce boi!!! dupa ce ca gresesti o mai dai si-n fasole!!!

 • ” Marlanetul ” analfabet ,este obisnuit cu paine de cea mai proasta calitate [daca s ar putea ,sa fie degeaba !( vel pitar ,este varf de lance , degeaba aruncati cu ‘noroi’! ) ] — // la parterul blocului , este mai buna , asai ! // ” Prosti ,da multi „!(L.)

  • Ma ,,aa” esti prost de puti a kkt de la o posta. Noi vorbeam aici de atitudinea firmei fata de acest incident si nu de calitatea serviciilor sau a produselor Vel Pitar. Este adevarat ca Vel Pitar este un brand, o firma buna, tocmai de aceea ne asteptam la o reactie pe masura nu la o mistocareala de genul ,,o alta paine”.

   • Si apropo mai ,,aa” , firma era oricum obligata sa inlocuiasca produsul cu deficiente, problema era cul ,,spala” acest incident neplacut in fata clientului si a celorlalti potentiali clienti. Dar nu cred ca tu poti intelege acest aspect si oricum, cred ca deja m-am exprimat prea academis pentru mintea ta ingusta.

 • Articolul este destul de tendentious. Nu pare obiectiv. Nu scuza cu nimic greseala VelPitar. Sunt convins ca brutariile de la coltul blocului nu au auzit de managementul calitatii. Cand vorbesti de mii de paini pe ora, se mai intampla sa scape cate una.
  Culmea este ca nu vad articole cu restul brutariilor de cartier la care paine are o calitate indoielnica pe care nici cainii nu o mananca.

Adauga un comentariu