Plante medicinale

Planta care distruge celulele canceroase in cateva ore

Publicat: 28 mart. 2017
Oamenii de stiinta au efectuat cercetari aprinse pentru a gasi un leac care sa vindece cancerul si iata ca acum au descoperit o planta minune chiar la noi in tara. Potrivit unui studiu realizat de specialistii de la „Life Science”, aceasta are capacitatea de a elimina pana la 98% din celulele responsabile de dezvoltarea cancerului in oganism. Totul se intampla in doar doar 16 ore.

Efectele distrugatoare ale zaharului asupra sanatatii
 
Atemisia Annua, adica pelinita, cunoscuta noua si sub denumirea de pelin dulce, are capacitatea de a distruge celulele canceroase existente in organism daca este administrata in combinatie cu fierul. Studiul publicat in „Life Science” a dezvaluit si faptul ca in trecut substanta activa din pelinita si anume artemisinina a fost folosita cu succes in tratarea diverselor maladii, noteaza adevarul.ro.

 

Modalitatea de actionare asupra celulelor fiind aceea ca fierul euseste sa fie asimilat de celulele bolave prin intermediul receptorilor de transferina, care ajuta la procesul de separare celulara. Inclusiv celulele sanatoase din organism beneficiaza de avantajele fierului. Conform studiilor si experimentelor deja efectuate pe aceasta tema s-a ajuns la concluzia ca aceasta combinatie a fierului cu substanta activa a pelinitei ajuta la combaterea acestei teribile boli.

Doua treimi dintre cancere au o cauza surprinzatoare
 
Artemisinina a fost izolata pentru prima data in anul 1972 de doi savanti de origine chineza, de la Uiversitatea din Washington. Atunci a fost folosita pentru a combate malaria aparuta in timpul razboiului din Vietnam. Astfel artemisinina a devenit cunoscuta pentru capacitatile sale de a trata malaria dar si pentru ca este eficienta in lupta tulpinei de Plasmodium care este foarte rezistenta la medicamente. A fost testata pe 55 de tipuri de celule caceroase si s-a observat astfel ca are efecte extrem de benefice asupra leucemiei, cancerului de colon, pancreas, prostata, cancer de piele, rinichi si chiar tumori cerebrale.
Adauga un comentariu