Plante medicinale

Planta care trateaza si hepatitele si leucemia

Publicat: 14 iul. 2016
7
Cea mai importanta utilizare a acestei plante este in bolile hepatice. Rostopasca este un adevarat panaceu pentru bolile de ficat de orice natura. Si-a dovedit eficienta in tratarea hepatitei A, hepatitei B, a cirozei hepatice. Prin efectele sale drenoare si tonice, stimuleaza regenerarea celulei hepatice. Totodata, functioneaza si ca un bun antiviral, motiv pentru care hepatitele se pot ameliora sau chiar vindeca in urma administrarii preparatelor de rostopasca. Este indicata si in afectiunile biliare precum diskinezii sau inflamatii ale vezicii biliare cauzate de drenarea defectuoasa a bilei. 

De cate tipuri este hepatita

 
Pentru un efect maxim al terapiei cu rostopasca, in timpul administrarii sale trebuie sa se evite consumul alimentelor greu digerabile si solicitante pentru ficat, precum carne de porc, grasimi, prajeli, margarina, unt, branzeturi grase, alimente conservate si, desigur, tutunul si alcoolul.
Extractele din rostopasca au efect de antibiotic pe un mare numar de germeni patogeni. Sucul proaspat este un bun impotriva negilor si verucilor. Pentru aceasta, se rupe o tulpina din planta verde si se aplica latexul care se scurge din planta pe neg. 

Tratament naturist pentru hepatita B

 
Rostopasca este folosita si in tratarea tuberculozei pielii, a ranilor, fistulelor, psoriazisului si fortifica parul.
Alte beneficii alte plantei includ stimularea digestiei, cresterea asimilarii unor substante precum vitaminele si mineralele, restabilirea tranzitului intestinal.
Adauga un comentariu