Magazin

Pompierii atrag atentia pasionatilor de jocuri sexuale

Publicat: 31 iul. 2013

Pompierii britanici au anuntat ca, anul acesta, au fost chemati, numai la Londra, de 79 de ori dupa ce jocurile sexuale au pus „in pericol” siguranta unuia sau ambilor parteneri.

Dave Brown, de la departamentul de Pompieri a declarat, intr-o conferinta de presa, ca nu stie daca de vina este celebra 50 Shades of Grey, insa numarul incidentelor care implica catuse a crescut semnificativ.

El a transmis si un sfat pasionatilor de sex care folosesc catuse: „Tineti cheile la indemana! Astfel veti evita sa sunati la serviciul de urgenta si veti scapa de sentimentul de rusine atunci cand pompierii vor veni sa va «descatuseze»”.

Alte incidente cu conotatii sexuale cu care s-au confruntat pompierii londonezi sunt eliberarea barbatilor care si-au prins partile intime ale corpului in aspiratoare sau… prajitoare de paine.

In afara incidentelor legate de sex, in ultimii trei ani pompierii au mai raspuns la 1.300 de solicitari privind persoane prinse in diverse articole casnice (dulapuri, frigidere, etc) dar si 18 cazuri de copii care aveau capul intepenit in… olita!

Sursa: apropo.roloading...

Comentarii
Adauga un comentariu