National

Purtatorul de cuvant al premierului Ponta: „Imi cer mii de scuze. M-am luat dupa Lazaroiu si Oprea”

Publicat: 25 nov. 2013

Purtatorul de cuvant al premierului Ponta, Mirel Palada, a fost criticat extrem de dur dupa atacul la adresa lui Traian Basescu, pe care l-a catalogat ca fiind „beat”. Invitat, luni seara, la Realitatea TV, Oprea s-a simtit nevoit sa-si ceara „mii de scuze” pentru adoptarea unor „norme metodologice” gresite. „Am crezut ca asta este procedura in Romania”, a spus Palada, ironic.

„Trebuie sa-mi recunosc o oarecare greseala, si anume faptul ca eu, ca un sociolog naiv care credea ca poate sa se ia dupa modele profesionale deja existente in aceasta piata de comunicare, am zis ca, daca alte persoane de aceeasi functie cu mine, cum ar fi de exemplu consilierii prezidentiali, pot sa faca aceasta diferentiere intre stilul solemn, arid, retinut – din postura publica si stilul informal – practicat pe retelele de socializare, cum au facut-o si Lazaroiu, si Oprea… Nu e vorba de precedent, eu pur si simplu am crezut ca asta este procedura in Romania.

Acum de la dvs., primind foarte multe critici din partea opiniei publice care mi-au spus ‘Nu e bine!’, atunci mi-am dat seama ca eu m-am luat dupa Sebastian Lazaroiu si nu e bine, am gresit! Si atunci, pentru a nu mai genera discutii suplimentare, imi cer mii de scuze dat faptul ca am adoptat aceasta sa-i spunem „norma metodologica” gresita si ca ar fi trebuit sa am aceeasi atitudine lemnoasa, ipocrita, care sa nu accepte evidenta pe Facebook.

Duminca seara credeam ca sunt ca si Sebastian Lazaroiu, o persoana fizica. Eu stiu ca Lazaroiu, duminica seara, e pe persoana fizica, ca si purtatorul de cuvant Bogdan Oprea. Dar imi dau seama ca eu sunt purtator de cuvant 27 de ore din 24, spre deosebire de ei. Si atunci va asigur ca voi fi mult mai retinut si mai intelept si mai zen de acum incolo”, a spus Mirel Palada, in emisiunea „Realitatea zilei”.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu ca ar fi „beat„. Intr-o postare pe Facebook, Palada sustine ca „presedintele e beat. Nu numai de putere”. In urma cu doi ani si ceva, presedintele PSD, Victor Ponta, facea aceeasi trimitere jignitoare.

Acuzatie socanta a purtatorului de cuvant al Guvernului: Basescu e beat

„Ce se poate interpreta din seara asta? Simplu: Speriat, incoerent si matrafoxat. In disperarea sa, ca un lame duck pe cale sa termine sceneta, si-a facut curaj cu inca cincizeci de cinci sute si a iesit sa acopere spatiul mediatic. “Garcon! Inca un carton la domnu’, sa mai citesc aici la ziaristii care nu au economisti in redactii”. Cu mare parere de rau, cineva trebuie sa constate ca regele e gol. Pardon, ca presedintele e beat. Nu numai de putere. In seara asta, Presedintele Romaniei se incurca in asemenea hal in limba incat concluzia e indubitabila: ii e frica. Si pentru a-si invinge frica, si pentru a incerca sa acopere cu zgomot, s-a matrafoxat. Garcon, inca un carton la domnu’. Isi face curaj sa respinga bugetul Romaniei, sa blocheze o tara intreaga. Garcon, inca un carton la domnu’. Alcoolul dicteaza: Dupa dinsul, potopul! Stai, ca-l trimite si la Curtea Constitutionala. Nici n-a asteptat sa vina concluzia de la Parlament ca stie deja ca se va pune contra pana la capat. Garcon, inca un buget la domnu’”, a scris Palada pe Facebook.loading...

Comentarii
  • nu ajunge idiotule sa-ti ceri scuze , mai bine lasa-ne si nu mai minca laturi pe multi bani din buzunarul nostru , acolo ai fost pus sa stii ce spui ,nu ca ai facut ca unul sau altul. lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • Trebuie sa-l intelegeti pe acest betiv,dupa figura,el crede ca daca atunci cand vorbeste isi face curaj cu o cinzeaca,toti fac asa.Acest individ trebuie dus la dezalcolizare caci este pericol pentru cei din jur.Se stie ca omul la bautura nu mai gandeste!

Adauga un comentariu