Fotbal extern

Revine Bastian Schweinsteiger

Publicat: 19 ian. 2012

După o absenţă de două luni şi jumătate din cauza unei accidentări, Bastian Schweinsteiger este gata să-şi preia rolul de lider la Bayern Munchen, mult mai ambiţios ca niciodată, vineri, la Moenchengladbach, în deschiderea returului campionatului de fotbal al Germaniei.

”Pun ştacheta foarte sus pentru 2012. Am aşteptări mai mari de la mine”, asigură Schweinsteiger, convins că echipa lui Jupp Heynckes este mult mai puternică chiar şi decat în 2010 cand a realizat dubla cupă-campionat, înainte de a pierde finala Ligii Campionilor în faţa lui Inter Milano.

”Vrem să ne regăsim forma pe care o aveam înainte de accidentarea mea, insistă el. In acele meciuri ne dominam adversarul, marcam mai multe goluri, nelăsand practic nicio şansă adversarului”.

El vrea să scape de amintirea neplăcută a acestei fracturi de claviculă din seara zilei de 2 noiembrie, suferită în urma unei ciocniri cu un apărător napolitan, şi a lungii perioade de indisponibilitate care a urmat.

”A fost o perioadă dificilă”, îşi aminteşte el, asigurand totuşi că ”timing-ul” a fost bun. ”Pentru că e de preferat să fii accidentat înainte de pauza de iarnă decat în aprilie, cand titlurile sunt în joc”.

 loading...

Adauga un comentariu