Local

Soferi si pietoni din Iasi, amendati de politistii rutieri

Publicat: 04 dec. 2015
1
La data de 3 decembrie, in intervalele orare 9:00 – 13:30 si 15:00 – 21:30, politistii de la Biroul Rutier Iasi au organizat si desfasurat o actiune pe linia prevenirii accidentelor rutiere care se produc pe fondul neacordarii prioritatii de trecere pietonilor care au acest drept si din cauza pietonilor care traverseaza strada prin loc nepermis. Au fost aplicate 43 sanctiuni contraventionale, dintre care 26 pentru traversare neregulamentara si 17 pentru neacordare prioritate pietoni. Au fost retinute in vederea suspendarii 17 permise de conducere.
Un barbat de 52 de ani, din municipiul Iasi, a fost depistat pe bulevardul Nicolae Iorga in timp ce traversa strada prin loc nepermis pietonilor. Acesta a fost sanctionat cu amenda de 315 lei. Un barbat de 37 de ani, din municipiul Iasi, a condus un autoturism pe bulevardul Anastasie Panu fara a acorda prioritate de trecere pietonilor care traversau regulamentar strada. Acesta a fost sanctionat cu amenda in valoare de 420 lei si retinerea permisului de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce pentru 30 de zile.
Comentarii
  • cel mai spagar si santajist politist rutier este dan paulet c,u,r, nataflet care sa tot saturat sa fie hingher de iepuri la frontiera transferindu se la rutiera a inventat reguli noi de circulatie escrocind si santajind soferi nevinovati bagind mina adinc in buzunarul lor profitind de haina statului ALOOOO DGA

Adauga un comentariu