Telefoane mobile

Tutorial decodare in mod gratuit pentru Acer CloudMobile S500

Publicat: 01 feb. 2013

Terminalul care s-a vandut la noi prin intermediul celor de la Orange s-a bucurat de foarte mult succes ddar si o suma de probleme legate de calitatea constructiei, in special a ecranului. Modelele datate anul trecut in luna Octombrie – Noiembrie au fost cele mai problematice, pe cand cele din luna Decembrie au functionat absolut impecabil. Terminalul a fost oferit la un pret foarte bun la Orange, cu abonament sau fara, dar a fost furnizat blocat in reteaua Orange. Pentru cele cumparate cu abonament, Orange cerea suma de 100 de Euro pentru a furniza codul de deblocare. Iata cum sa va scutiti de plata.

Multumita Vache, utilizator si dezvoltator foarte activ in cadrul comunitatii Acer, avem acum un instrument pentru a decoda, rapid si simplu, Acer CloudMobile S500. Pentru aceasta veti avea nevoie de driverele pentru Windows care le puteti obtine de aici. Odata descarcat pachetul, dezarhivati si instalati cu fisierul Setup.

Pasul doi este sa descarcati instrumentul de decodare de aici. Dezarhivati si porniti utilitarul cu fisierul .exe.

Pe telefon, activati USB Debuging din meniul Settings-Developer Options. Conectati apoi la calculator, cu utilitarul de decodare pornit. Dac totul este in regula, vor fi afisate casutele DIAG si ABD, la fel ca in imaginea de mai sus.

Apasati Deactivate si asteptati sa se termine procedura. Daca la sfarsit, cand utilitarul afiseaza reboot, terminalul nu se reporneste si programul da eroare, nu este problema. Repornti-l manual. Asta este tot.

Alternativ, puteti utiliza instrumentul pentru a obtine codul de deblocare si a evita pierderea garantiei.

Puteti utiliza acum Acer CloudMobile S500 cu orice SIM.loading...

Adauga un comentariu