National

Un tanar bolnav de meningita, in MOARTE CEREBRALA dupa ce medicii AU GRESIT diagnosticul

Publicat: 15 feb. 2013
1

Un tanar se afla in moarte cerebrala dupa ce a fost diagnosticat gresit de medicii de la Spitalul Coltea din Capitala. Conducerea unitatii a demarat o ancheta pentru identificarea vionvatilor, iar intre timp tanarul, diagnosticat initial cu sinuzita, dar care de fapt suferea de meningita infectioasa, se lupta pentru viata lui pe un pat de la Spitalul „Victor Babes”, potrivit rtv.net.

In urma cu doua saptamani, tanarul a mers la Spitalul Coltea, unde in urma investigatiilor i s-a pus diagnosticul de sinuzita. Medicii i-au recomandat un tratament si l-au trimis acasa, dar starea lui s-a agravat in urmatoarele zile. Revenit la medic, tanarului i s-a spus ca este suspect de meningita si a fost trimis la Spitalul „Victor Babes”. Aici, medicii au confirmat diagnosticul de meningita infectioasa si l-au internat.

Starea lui s-a degradat, insa, in continuare, iar barbatul a intrat in moarte cerebrala, fiind mentinut in viata doar de aparate.

In urma acestui caz, conducerea Spitalului Coltea a demarat o ancheta pentru stabilirea vinovatilor. Apropiatii tanarului au vrut sa faca inclusiv o plangere la Colegiul Medicilor, dar acest lucru nu a fost posibil. O astfel de sesizare poate fi facuta doar de rudele de gradul intai, iar mama tanarului este destul de in varsta si locuieste la 100 de kilometri de Bucuresti, fiindu-i greu sa se deplaseze.

Comentarii
  • medicii din tara noastra sunt cu ochii dupa banii daca nu ai sa dai mai bn mergi la cimitir ca acolo nu ia nevoie de ajutorul doctorilor,niste incompetenti moare un om nevinovat din cauza voastra cum au murit si alti oamnenii si copii din cauza voatra si culmea nimeni nu ia masuri in acesete cazuri ……………no comment

Adauga un comentariu