Stiri Turism

VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani. Schimbari de temperatura de la o zi la alta

Publicat: 06 oct. 2019

VREMEA. Meteorologii de la ANM au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 7 octombrie – 4 noiembrie.

VREMEA. Saptamana 07.10.2019 – 14.10.2019

Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice acestui interval in extremitatea de sud si de sud-est a tarii, iar in rest temperaturile medii se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada.

Regimul pluviometric va fi local deficitar in sud-vestul tarii dar si usor excedentar in nordul extrem al teritoriului, iar in rest cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele specifice acestei saptamani.

VREMEA. Saptamana 14.10.2019 – 21.10.2019

Temperatura aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile extracarpatice.

Cantitatile de precipitatii estimate pentru acest interval se vor situa in general in jurul celor normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

VREMEA. Saptamana 21.10.2019 – 28.10.2019

Temperaturile medii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile, posibil usor mai ridicate in regiunile extracarpatice.

Regimul pluviometric estimat pentru aceasta saptamana va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

VREMEA. Saptamana 28.10.2019 – 04.11.2019

Mediile valorilor termice vor fi in general apropiate de cele specifice pentru aceasta perioada, posibil usor mai ridicate in regiunile sudice, estice si sud-estice.

Cantitatile de precipitatii estimate pentru acest interval vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana, la nivelul intregii tari.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit