Eveniment-Social

Doi ambasadori in vizita la Iasi – UPDATE

Publicat: 22 oct. 2012
1

Maine, autoritatile judetene se vor intalni cu doi ambasadori ai statelor europene. Ambasadorul Frantei la Bucuresti, Excelenta Sa Philippe Gustin, si ambasadorul Sloveniei, Excelenta Sa Jadranka Sturm Kocjan, vor purta o serie de discutii cu oficialii Prefecturii Iasi, dar si cu cei ai autoritatilor locale. Ambasadorul francez se va intalni cu fiecare autoritate in parte, in timp ce ambasadorul sloven va avea o intalnire cu reprezentantii primariei, ai CJ si ai Prefecturii la Casa Patrata.

Ambasadorul Frantei va participa, printre altele, la deschiderea „Intalnirii Decanilor Facultatilor de Medicina Dentara din Tarile Francofone”. Diplomatul va vizita si Institutul Francez, dar si punctul de trecere a frontierei Sculeni.

„Miercuri (maine – n.r.) vor veni in Iasi doi ambasadori. Ambasadorul Frantei in Romania are programate intalniri separate cu reprezentantii autoritatilor locale, in timp ce ambasadoarea Sloveniei are programata o intalnire cu reprezentantii autoritatilor locale la sediul Prefecturii Iasi. La aceasta intalnire va participa si un reprezentant al Camerei de Comert si Industrie Iasi. Cele doua intalniri sunt vizite de curtoazie, insa totodata, se va incerca identificarea de domenii in care se poate colabora intre parti”, a spus Felix Guzga, purtatorul de cuvant al Prefecturii Iasi.

Adauga un comentariu