Local

Efective marite de politisti locali la stadionul Emil Alexandrescu

Publicat: 12 mart. 2016
1

Astazi, 12 martie, începând cu orele 12 :00, politistii locali actiona cu efective marite la stadionul “Emil Alexandrescu” din Copou, pentru asigurarea unui climat de ordine si liniste publica cu ocazia desfasurarii meciului de rugby dintre reprezentativa Romaniei si cea a Germaniei, din cadrul Cupei Europene a Natunilor, editia 2016, care se desfasara începand cu orele 14:00.
În acest sens, au fost mobilizati peste 50 de politisti locali care vor avea în atentie prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive. Astfel, politistii locali vor lua masuri pentru a preveni introducerea în incinta stadionului a materialelor pirotehnice, precum si a celor contondente, care ar putea periclita buna desfasurare a activitatilor sportive.
În plus, politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei vor desfasura activitati de fluidizare a traficului rutier si pietonal în zona stadionului, a bulevardului Carol I si strazile adiacente, pentru a preveni crearea de ambuteiaje.

Adauga un comentariu