Cazare

Hotel Sir Gara de Nord – Bucuresti

Publicat: 15 iun. 2016
Sir Gara de Nord se localizeaza in apropierea garii cu acelasi nume, la doar 200 de metri, la numai 10 minute de mers pe jos fata de Piata Victoriei si 5 minute de mers cu masina fata de Piata Romana.
Hotelul Sir Gara de Nord este cea mai noua locatie din lantul hotelier Sir, ce a aparut la sfarsitul anului 2013 si la fel ca celelalte 3 locatii, acesta ofera servicii de cazare in conditii decente si personal calificat. Locatia pune la dispozitia dumneavoastra 83 de camere dispuse pe 5 etaje, dintre care 45 single (33 de camere cu bai comune pe hol si 12 camere cu bai individuale), 24 duble twin cu baia pe hol si 13 double matrimonial cu bai proprii. Camerele sunt dotate cu televizor cu ecran plat la care puteti viziona canale nationale si internationale, telefon, uscator de par, perie pentru haine, internet wireless si aer conditionat. 
La barul hotelului va puteti relaxa savurand un coctail. Receptia este cu program nonstop, oferind seif, calculator si fax la dispozitia clientilor. Exista ascensor in cadrul hotelului. Parcarea este gratuita si supravegheata.

Vezi si Pensiunea Casa Ada – Crisan loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit