Actualitate

Lovitura pentru Sorin Grindeanu. Un deputat de Timis se dezice de actiunile premierului

Publicat: 17 iun. 2017
1

Decizie surprinzatoare in tabara social democratilor din judetul Timis, filiala care l-a propulsat in politica pe premierul Sorin Grindeanu. Un deputat de Timis, Matei Suciu, a anuntat ca va sprijini motiunea PSD impotriva Guvernului Grindeanu si ca va vota ca acesta sa fie inlaturat de la sefia Executivului. Suciu  a anuntat ca se dezice de faptele si actiunile premierului aflat inca in functie si ca va vota motiunea initiata de liderii PSD.

„Sorin Grindeanu si Victor Ponta calca in picioare optiunea a 3.200.000 de romani care au votat PSD si programul de guvernare. Ceea ce se intampla acum este o lovitura de stat din partea unui grup meschin de interese care va raspunde in fata legii si in fata romanilor pentru puciul din aceste zile”, a aratat Matei Suciu. Acesta a mai mentionat si ca nu toti timisorenii sunt de acord cu actiunea neconstitutională a lui Sorin Grindeanu, iar cei mai multi manifesta dispret fata de cei care ii tradeaza pe romani, confiscandu-le votul din 11 decembrie.

Decizia deputatului banateanu a venit la scurt timp dupa ce toate organizatiile PSD din tara, cu exceptia celor din Timis si Caras-Severin, au votat o declaratie comuna prin carese desolidarizeaza de lovitura de stat de la Palatul Victoria. Social democratii  au condamnat in corpore tentativa lui Sorin Grindeanu şsi Victor Ponta de a prelua puterea executiva a statului prin orice mijloace.
Adauga un comentariu