Sport

Clipe tot mai grele pentru Michael Schumacher. Medicii sunt in alerta

Publicat: 27 ian. 2014
1
Medicii care il trateaza pe Michael Schumacher sunt ingrijorati ca incheieturile fostului campion de Formula 1 au inceput sa anchilozeze, astfel ca germanul, desi in continuare in coma, este supus zilnic unor tratamente de catre fizioterapeuti. Au trecut mai bine de patru saptamani de cand Michael Schumacher se afla in coma, in urma accidentului de schi de la Meribel, iar pe langa temerile medicilor, devenite clasice, a aparut alta, dupa cum relateaza presa franceza si germana.

Citeste si Ipoteza socanta! Schumacher va ramane o leguma toata viata?!
 

Ziarele relateaza ca Michael Schumacher, aflat inca in coma indusa, a intrat pe mana fizioterapeutilor, acestia fiind ingrijorati ca incheieturile fostului pilot de Formula 1 sunt anchilozate. Procedura a fost explicata de profesorul Heinz Peter Moecke, seful Departamentului de Medicina de Urgenta de la o clinica din Hamburg.
„Pacientii care se afla intr-o coma artificiala sunt tratati cu fizioterapie. Cand articulatiile, muschii si tendoanele nu sunt miscate in mod regulat, atunci se intaresc. Pentru a obtine mobilitatea, este necesar ca oamenii in stare de inconstienta sa beneficieze de miscare, la nivelul bratelor si picioarelor, cel putin o data pe zi”.
Presa franceza a anuntat neoficial ca Michael Schumacher a inceput sa fie trezit gradual din coma artificiala, procedura demarand inca de marti, dar acest lucru a fost negat vehement de familie. Tot neoficial s-a anuntat ca in cadrul acestui proces de trezire s-a constatat ca Michael Schumacher are „pierderi functionale”, potrivit romaniatv.net.
Adauga un comentariu