Stiri si curiozitati

Cristian Boureanu, razboi total cu prima sotie! Irina il executa silit pe fostul deputat

Publicat: 26 iun. 2019
3

Cristian Boureanu va fi executat silit de prima lui sotie, Irina.

Veste proasta pentru fostul deputat Cristian Boureanu. Fosta lui sotie, Irina Boureanu, a obtinut doua hotarari judecatoresti de executare silita impotriva fostului politician – una la Judecatoria Sectorului 2, cealalta la Judecatoria Sectorului 6. Cererile au fost depuse de un singur executor judecatorec in urma cu doua saptamani iar deciziile instantei eu venit in doua zile succesive: 19, respectiv 20 iunie. Magistratii au dispus ”incuviintarea executarii silite, in oricare dintre formele prevazute de lege, a dispozitiilor titlului executoriu”. Hotararile sunt definitive.

Cristian si Irina Boureanu au divortat cu multi ani in urma iar fiica lor a ramas la fostul deputat pana in 2016, cand acesta i-a aplicat o corectie fizica in strada. Dupa acel moment, fata s-a mutat la mama ei, iar Boureanu a fost obligat prin hotarare judecatoreasca sa achite cheltuielile legate de educatie si sanatate a fiicei sale, pana la implinirea majoratului (care a fost in februarie). La implinirea varstei de 18 ani, Cristian Boureanu i-a facut cadou Ioanei o masina.

In 2017, Cristian Boureanu a mai pierdut un proces cu fosta lui sotie, prin care Irina ii solicita daune morale de 1 leu si scuze publice pentru ca acesta i-a incplcat dreptul la reputatie si demnitate in cadrul unor declaratii date imediat dupa scandalul cu fiica lor. Politicianul a atacat decizia si a obtinut permisiunea instentei de a nu-si mai cere scuze publice.

Adauga un comentariu