Mozaic muzical

Cum a raspuns Horia Brenciu dupa ce si-a pus o poza cu sotia lui si o femeie i-a scris: “Batrana pentru tine Horia…

Publicat: 02 oct. 2019
3

Horia Brenciu (46 ani) s-a casatorit cu Alice Dumitrescu (51 de ani, in urma cu cinci ani, dupa o lunga relatie de prietenie. Desi multa lume comenteaza legat de faptul ca Alice este mai mare decat artistul, ei se iubesc foarte mult si se bucura de familia minunata pe care au intemeiat-o.

Unul dintre exemple este chiar un comentariu care a aparut pe retelele de socializare, la una dintre fotografiile in care apare juratul de la Vocea Romaniei, alaturi de sotia lui. Internautul i-a reprosat lui Horia ca Alice este prea batrana pentru el. „Batrana pentru tine Horia…Pacat ca nu ti-ai gasit o fata tanara si frumoasa”, i-a scris cineva, iar cantaretul i-a raspuns imediat: “„Pacat de mesajul asta, ca poza ta de profil parea atractiva”.

Horia Brenciu a dezvaluit, pentru unica.ro, ca sotia i-a fost producatoare timp de multi ani, iar dupa un timp i-a devenit din nou sefa. Sotia sa, Alice, este la conducerea Academiei de Arte Horia Brenciu.

„Sotia mea este directoarea acestei Academii. Sotia mea mi-a fost producator la trei televiziuni: la TVR in 1999, la National TV in 2004 si cand am facut un film serial la PRO TV in 2006. Acum, in 2019, imi este din nou sefa. E o placere pentru mine’, spune Horia.

Alice Dumitrescu si Horia Brenciu au impreuna patru copii

Horia Brenciu s-a casatorit in 2014 cu producatorul TV Alice Dumitrescu, dupa opt ani de relatie. Ce doi se stiu din anii ’90, de pe vremea cand erau colegi la celebrul show „Scoala vedetelor”, dar se iubesc din 2006. Horia Brenciu si Alice Dumitrescu au impreuna o fetita superba, Mina, care a venit pe lume in data de 1 noiembrie 2012.

Cei doi au adoptat si un baietel pe nume Toma, iar Alice mai are doua fete, Andreea, dintr-o casatorie anterioara, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnica, si Maria, nascuta in urma unei scurte povesti de dragoste cu un coleg de breasla.

Comentarii
 • Numai cine n-a avut parte de o asemenea dragoste n-o poate intelege si poate scrie asemenea comentarii.Tu,draga Horia ,nu trebuie nici sa le bagi in seama,dar sa te mai si justifici!!!o asemenea dragoste ca a voastra nu se poate justifica,nu exista explicatii pentru ea si nici nu merita asemenea persoane astfel de explicatii.Eu am cunoscut o familie deosebit de fericita pana la adanci batraneti-diferenta dintre ei fiind de 20 de ani-ea fiind cea mai mare.Deci va rog pe amandoi sa nu mai bagati in seama astfel de mesaje si sa va traiti in continuare fericirea la maxim.Viata e asa de scurta!!

 • KATI CHIȚU VA FELICIT CA AVETI IN SUFLET FLACARA IUBIRII. DACA ESTE IUBIRE NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL .DUMNEZEU L-A CREAT PE ADAM SI EVA DIN IUBIRE ,PENTRU IUBIRE. DE ATUNCI ,NUMAI CINE II REPREZINTA PE EI RAMAN IMPREUNA. II MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA SUNT CONTEMPORANA CU VOI MOTIV PENTRU CARE SI EU VA IUBESC.

 • Respectul și mai ales iubirea nu au vârsta… fiți binecuvântați cu sănătate , iubire respect și succes , gura lumii nu o astupa doar pământul, și ca sa ieșim puțin din monotonie zile Horia,, morcovul tanar și găina batrana fac ciorba buna”, dar Doamna ta nu este deloc batrana, este minunata si atat!!!

 • Alice Dumitrescu a fost, este și va fi mereu o femeie frumoasa și de mare caracter… Frumusețea ei intrinseca a fost descoperita de Horia care , la rândul lui este un bărbat deosebit, simerita lângă el o asemenea femeie.. Sa le fie viata lunga și mereu frumoasa!

 • Alice Dumitrescu a fost, este și va fi mereu o femeie frumoasa și de mare caracter… Iar Horia o merita din plin, el fiind la rândul lui un om de mare caracter…
  Sa le fie viata lunga și mereu frumoasa!

 • Horică, când vei avea 70 de ani … Hă? Te vezi? Ia, poate te conseiază Macron! Soția mea e cu 10 ani mai tânără iar eu am 71. Voi, ăștia care credeți că timpul se oprește în loc p ela 40-50 de ani, faceti o mare greseală că luați femei mai mari decât voi! Nu spun mai mult! O să-mi dați dreptate mai încolo!

 • Se vede nivelul de inteligenta al d-nei care a comentat ca ii trebuia una tânără și frumoasa. La ce ii trebuia, sa o tina pt poze, sa o întrețină ca e frumoasa și ea sa ii facă viata un cosmar, sa ii pape bănuții și atât? Și a ales o femeie deșteaptă, care MUNCESTE NU O LIPITOARE PROASTA…. E un bărbat deștept, cu un simt care e FERICIT CU O FAMILIE FRUMOASA… NU TOT CE E FRUMOS E ȘI DE CALITATE, MAI ALES IN ROMÂNIA UNDE PROSTIA, LENEA, MINCIUNA ȘI SMECHEREALA SUNT PROMOVATE CA ȘI CALITĂȚI IAR VIDEO CHAT UL CA MESERIE DE VIITOR. HORIA FELICITĂRI ȘI VIATA FRUMOASA ȘI LUNGA SA AVEȚI IN CONTINUARE.

 • Din cate se pare, Alice a fost cam cwrviștina la viata ei….o fata dintr-o casnicie, o alta dintr-o scurta casnicie etc….si ce mai sugea poola pe la televiziune!!!! O panarama

 • Horia lasa gura lumii sloboda nu conteaza vîrsta ci conteaza sufletul si iubirea te rog nu te întrista lumea vorbește dar tu dale la spate ai o familie frumoasa si asta-i tot va pup si va admir foarte mult

 • Sinte- ti minunați, nu vă lăsați intimidați de,,răutăți,, Trăiți viața cat mai frumos alături unul de altul și de copiii voștri o.Chiar dacă nu o cunosc pe dna,te cunosc pe tine Horia di esti un om deosebit
  Iubitiva că viață e frumoasă și scurtă.

 • Este o DOAMNA frumoasa și probabil inteligenta și culta, și deloc bătrână.Se poarta acuma doamne mai mari decât soții.Si nora mea are aceiași diferența de vârstă și se iubesc mult.

 • Nu cred ca, contează virsta, dar doar la cei ce se iubesc cu adevărat, unde nu sunt interese materiale unde nu, este falsitate, ipocrizie și minciuna, atunci nu mai contează nimic,…. Restul este răutate, umana.

 • Voi santeti minunați și lăsați ceva în urma voastră. Este o consecință minunata a faptului ca aveți o educație și un standard la care, din păcate, nu toți pot ajunge. Un artist spunea odată ca invidia și comentariile răutăcioase se nasc din mințile mediocre. Va îmbrățișez, familie frumoasa!!!

 • Horia Brenciu te admir dintotsufletul și acum o iubesc pe Alice soția ta pentrusufletul ei de mamă.Sunteti o pereche legată de familie și acest sentiment este plăcut lui Dumnezeu.Sa fiti toti sănătoși si fericiti IMPREUNĂ !

Adauga un comentariu