National

DNA cere interdictie de a parasi tara pentru cei implicati in Dosarul Transferurilor

Publicat: 11 feb. 2013
1

Procurorii DNA au cerut o interdictie de a parasi tara pentru acuzatii din Dosarul Transferurilor.  Avocatii acestora au cerut un ragaz pentru studia aceasta cerere.

Oamenii de afaceri implicati in Dosarul Transferurilor au frecvent calatorii in strainatate, asa ca vor fi extrem de afectati de aceasta interdictie, daca instanta va decide in favoarea procurorilor, scrie rtv.net.

Fratii Becali, George Copos, Cristi Borcea si alti patru conducatori de club au facut recurs la Inalta Curte, dupa ce au fost condamnati la ani grei de inchisoare in dosarul Transferurilor.

Gigi Becali a spus va ramâne in strainatate daca va fi condamnat  de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un alt proces, al sechestrarii hotilor.

„Sunt 99.99 la suta sanse sa fiu achitat, adica e o sansa din 10.000 sa fiu condamnat, pentru ca România e tara tuturor posibilitatilor, din moment ce am fost arestat la ora 6 dimineata, in fata copiilor, pentru ca mi s-a furat mie masina. Daca se intampla sa fiu condamnat, ipotetic, nu ma mai intereseaza tara dup-aia”, a spus Gigi Becali la România TV.

Comentarii
  • Uite-l ma pe taranul ala coclit de Borcea,cu ocelari de soare in sala de judecata…e cocalarul suprem.Numai pentru asta si ar trebui arestat…ofensa adusa bunului simt si port ilegal de marlanie.

Adauga un comentariu