Actualitate

EXCLUSIV! Decizie bomba in primarie! Mihai Chirica destituie cel mai vechi director din institutie

Publicat: 19 mart. 2018

Decizie neasteptata luata de primarul Mihai Chirica. In cursul zilei de ieri, Letitia Palaga, director la Directia Evidenta Patrimoniu Public, a fost schimbata din functie. Letitia Palaga este unul dintre cei mai vechi directori din Primarie, fiind prezenta inca de pe timpul fostului primar Constantin Simirad.

Conform informatiilor detinute de reporterii BZI, Palaga va ramane in cadrul Directiei, dar ca sef Serviciu. Numirea unui nou director va avea loc in urmatoarele zile.

A fost sef pe toata Directia

Initial, Letitia Palaga a fost director al Directiei pe Administrare a Patrimoniului Public si Privat (DAPPP), insa primarul Mihai Chirica a modificat organigrama si a spart Directia in 3: Directia Evidenta a Patrimoniului Public, Directia Fond Locativ si Directia Exploatare Patrimoniu. Directia Fond Locativ este condusa de Cristina Albisteanu, care a castigat concursul de director, iar Directia Exploatare Patrimoniu este condusa de Radu Grigoras, numit prin ordinul primarului.
 loading...

Comentarii
  • FELICITARI DOMNULE PRIMAR ESTE O DECIZIE INTELIGENTA , DOAMNA PALAGA ESTE O MOSTENITOARE A ACESTUI POST – FUNCTIE , SA FIE MULTUMITA CITA MITA A LUAT DE LA OAMENI NECAJITISA AIBA O LOCUINTA , VERIFICATI SI IN ACEST SENS. IAR CA OM MEREU O INFUMURATA CU CARE ABIA SE PUTEA DISCUTA. FELICITARI PRIMAR CHIRICA.

    • – – – Maria draga , tu pari sa o cunosti bine pe doamna Palaga si PARI sa stii ca ar fi luat mita . Daca ce sustii este adevarat , atunci ce rost mai are sa soliciti primarului sa verifice „in acest sens” ? Iar daca in adevar stii si nu ai sesizat autoritatile , atunci s-ar numi complicitate , insa paradoxal, daca AI STI SIGUR ca a luat mita , n-ai mai cere „verificarea” primarului ci ai demonstra asta . Avand in vedere cele mentionate anterior se poate concluziona ca Maria a CALOMNIAT un OM din motive care raman necunoscute . P.S. doar pt. Maria-Stie-Tot : calomnie = afirmație mincinoasă și tendențioasă făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva.

      • Iar te bagi în seamă, măi ,,butoi” ? lasă postacii în pace și vezi de sticla ta de alcool sanitar. Dacă nu o bei repede se evaporă.

  • Pe cand si ceilalti directori sau sefi de servicii pusi de Nichita in functii „dar incompetenti” si care conduc serviciile din Primarie dupa ureche.

    • – – – Iuli draga ,uita-te bine in oglinda caci acolo ai ocazia sa vezi exact ceea ce proiectezi in exterior , ura ,pizma , frustrare , complexe de inferioritate si nu in ultimul rand… animale domestice precum boul , porcul , magarul etc. – – – Partea buna e ca odata ce vezi asta , nu vei mai simti nevoia sa te manifesti astfel si s-ar putea spune ca ai evoluat cel putin la nivel spiritual daca nu chiar intelectual . Sa ai o zi buna si plina de progres spiritual si intelectual .

  • Pe Mitropolit Varlaam nr54 are sediu restaurant Venus ei au închis parcarea deși e domeniu public sau făcut reclamații și ce sa rezolvat e ilar șefii de la locala și cei de la secția 5 mănâncă gratis iar la patrimoniu livrează direct în birouri Liviu comentează

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit