Eveniment

Infidelitatea doare la Loredana Groza

Publicat: 09 oct. 2012

Cantareata si actrita sexy, Loredana Groza poate starni pasiuni mistuitoare, care insa, au uneori un revers… dureros. Prinsa intr-o ipostaza care trada o infidelitate de neiertat, artista a fost lovita cu bestialitate, pe chipul ei ramanand semne urate de violenta.
Infidelitatea doare! A aflat-o Loredana pe pielea ei. Prinsa in osfaid, artista a fost batuta cu bestialitate de partenerul orbit de gelozie. Artista a scapat din manile lui cu un ochi vanat sI buza sparta. Amatoare de amor sado-maso, Lori a fost legata de pat sI abandonata astfel. In momentul in care a gasit-o asa, barbatul ei a inteles ce se intampla si, cu mintea intunecata de furie, i-a aplicat o corectie fizica greu de uitat. Din fericire, scena este rupta din scenariul filmului "Minte-ma frumos" in care Loredana interpreteaza rolul cofetarei-sefe, patroana a Academiei de Ciocolata.

Casatorita cu un roman care administreaza fonduri Phare, aceasta este o adevarata scorpie la servici, care o admonesteaza constant pe Dana (Diana Dumitrescu, cea care detine rolul principal in film) si are o atitudine tiranica fata de toate angajatele ei, care o detesta. In film, artista este "clienta" lui Dani (Andi Vasluianu), care, in pat, este supus unor ritualuri de sado-masochism. In timpul unei scene de amor, Vasluianu o leaga de pat sI o abandoneaza asa. La o astfel de imagine, sotul incornorat reactioneaza violent, iar chipul ei este mutilat de loviturile succesive. Pentru aceste scene, Loredana a fost supusa, timp de cateva ore, unui machiaj special. Filmul "Minte-ma frumos" va avea premiera in cinematografe pe 19 octombrie.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit