Actualitate

O noua conducere la Administratia de Ape. Un liberal a fost numit director

Publicat: 06 mart. 2016
1

@ PNL a impus un nou director la sefia unei autoritati judetene @ Totul s-a facut extrem de repede, numirea acestuia venind chiar la sfarsitul saptamanii trecute, fara prea multa valva

Administratia Bazinala de Ape- Prut Barlad
are o noua conducere. La sefia acestei institutii a fost numit un reprezentant al PNL Iasi, dupa ce, in ultimele luni, sefia directiei a fost asigurata de un interimar. Astfel, liberalul Petru Avram a fost numit la sfarsitul saptamanii trecute la conducerea Administratiei Bazinale de Ape- Prut Barlad, acesta urmand a prelua sefia de la interimarul Dorin Dutu. Numirea a venit chiar pe data de 4 martie, prin Administratia Nationala „Apele Române”, autoritate subordonata Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor.

Avram este absolvent al Facultatii de Stiinta si Ingineria Materialelor din cadrul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi Iasi si are un masterat in Hidrologie si un doctorat in Mecanica. Este angajat la Administratia de Ape inca din 2011, pe sectorul de investitii si implementare proiecte. Intre 2005 si 2007, Avram a lucrat cativa ani de zile si in Marea Britanie. In cadrul PNL Iasi, Petru Avram este vicepresedinte al organizatiei, facand parte din Comitetul Executiv Judetean al formatiunii politice. Noul director de la Administratia de Ape a aratat ca numirea a fost facuta extrem de repede, preferand sa nu dea prea multe detalii.

„Numirea a fost facuta vineri (4 martie- n.r.) si a fost suprinzatoare pentru toata lumea. Si eu am fost surprins de treaba aceasta. Mai multe amanunte nu pot spune acum”, a spus Petru Avram. Pana anul trecut, la sefia Administratiei Bazinale de Ape a fost Corneliu Cretu, de asemenea un liberal, si unul din oamenii de incredere ai fostului sef PNL Iasi, Relu Fenechiu. Cat timp a fost la sefia institutiei, Cretu a facut mai multe faradelegi, insa niciodata nu a fost tras la raspundere pentru faptele sale.

Comentarii
Adauga un comentariu