Actualitate

Oana Zavoranu, transformare spectaculoasa! Este blonda, tunsa scurt si cu breton

Publicat: 18 sept. 2019

Oana Zavoranu, transformare spectaculoasa! Blonda, tunsa scurt si cu breton… n-o mai recunosti pe vedeta daca o vezi pe strada!

Serialul "Sacrificiul" este un "family drama" cu un scenariu bazat pe fapte reale declarate istoric, dar si pe fapte reale povestite de cunoscuti. Productia va intercala povestile a trei familii din medii diferite. Filmarile  se desfasoara in diverse locatii din Bucuresti.

Oana Zavoranu, actrita in noua productie, isi tine la curent fanii cu tot ce se intampla la filmari, iar astazi a reusit sa ii surprinda. Vedeta a publicat o fotografie in care apare blonda, tunsa scurt si cu breton.

"Cat de mult te poate schimba o peruca, o tunsoare si o culoare de par!…niciodata nu m-as face asa decat pentru lucruri importante, cum se intampla azi la filmarile serialului Sacrificiul", a scris Oana Zavoranu.

Pentru acest nou rol, Oana Zavornu s-a pregatit temeinic! "Pentru personajul in sine fac ce fac mereu: traiesc cu el o viata paralela, o iubesc pe Diva, o inteleg, o apar indiferent de ce face rau sau bun si creez situatii astfel incat personajul meu sa devina in timp barfit, iubit, contestat, scandalos, excentric, blamat, copiat, adulat, iertat si inteles chiar daca face nenorociri, pentru ca ea are voie!

Mi-am construit in mintea mea stilul vestimentar al personajului meu, mi-am cumparat cateva haine pentru rolul Divei, totodata lucrez la linia mea de haine, iar o parte din hainele cu care filmez vor face parte din colectia creata de mine. Incerc sa fiu cat mai naturala si imi doresc ca ceea ce e in viata reala sa aiba legatura cu ceea ce se va vedea pe micile ecrane. De asemenea, acord atentie aspectului meu fizic si am inceput sa merg la masaje si alte proceduri corporale", povesteste Oana Zavoranu.loading...

Adauga un comentariu