Actualitate

Schimbari majore in Prefectura Iasi

Publicat: 22 iun. 2016
1

Sefii Prefecturii vor sa faca o serie de schimbari in institutia judeteana. Mai exact, sa scape de denumirile comuniste ale unor sali de sedinte si sa vina cu nume noi. Conducerea Prefecturii a lansat o dezbatere publica iesenilor, prin care acestia pot veni cu denumiri noi pentru Sala Verde, Sala Galbena si Sala Mare a institutiei.

„Unii dintre dumneavoastra stiu ca în Prefectura Iasi exista trei sali de sedinte: Sala Mare, Sala Verde si Sala Galbena. Unii ati avut poate ocazia sa participati la sedinte sau altfel de evenimente aici. Pentru cei care nu le stiti, va fac o scurta descriere. Sala Mare se afla la etajul 1 al cladirii, pe latura care da spre curtea interioara. Are un numar de 270 de locuri si un aspect cam auster. Sala Verde se afla tot la etajul 1, pe latura din fata a cladirii, în dreptul Palatului Culturii. Are 50 de locuri si beneficiaza de un sistem de comunicatii tip videoconferinta. Este cea mai des utilizata de Institutia Prefectului. Sala Galbena este la parter, orientata tot spre Palatul Culturii. Are tot în jur de 50 de locuri si a fost recent modernizata. Împreuna cu unii dintre colegii sau colaboratorii mei, ne-am gândit pentru denumiri la o serie de personalitati care au legatura cu istoria Iasului si cu viata administrativa si culturala a zonei. Însa, eu spun ca e potrivit ca pentru aceasta alegere sa dam posibilitatea la cât mai multi oameni sa se pronunte. Astept propunerile iesenilor, urmand sa alegem cele mai bune variante”, a spus prefectul Marian Grigoras.

Comentarii
  • Precis daca se fac schimbari atat de mari in prefectura , lucrurile vor merge mult mai bine, cred ca de asta nu merg lucrurile , acum am inteles motivul !!!!!! Vai de capul vostru daca asta v-a mai ramas de facut pentru judetul Iasi !

Adauga un comentariu