News Flash:

Ultima fiţă în Capitală: friptura de lux cu rezervare

20 Octombrie 2010
1504 Vizualizari | 2 Comentarii
Rezervi carnea acum, dar savurezi friptura abia peste cateva săptămani. Se întamplă într-un restaurant cu pretenţii abia deschis în Bucureşti. Preţurile nu sunt deloc mici, iar clientela este şi ea la fel de pretenţioasă, de la oameni de afaceri pană la preşedintele ţării.

In cel mai nou restaurant deschis în cartierul Primaverii, întai de toate se rezerva bucata de carne, iar apoi masa la care vrei sa o mananci. Fiecare halca de carne are si eticheta cu numele clientului, iar în vitrina în care ea este pastrata poti admira viitoarea cina a unor oameni cunoscuti precum "Nicu Gheara" sau "Peter Imre". Tot secretul, atunci cand vine vorba de carnea de vita, este sa fie bine maturata, tinuta la o temperatura constanta de zero grade Celsius. In meniu se regasesc peste zece moduri de preparare a carnii de vita. "Sunt anumite taieturi pe care le face macelarul nostru. Fripturile sunt facute numai pe gratar si în functie de asta poate sa fie mai suculenta, depinde cum doreste clientul", a spus bucatarul Radu Filip. "38 de lei un muschi de vita simplu, pana la 170 de lei un teabonne sau un porter house maturat. Preturile difera si de la carnea maturata la cea proaspata, dar si-n functie de dimensiuni", a explicat managerul restaurantului, Roxana Seksi. Carnea servita aici provine din fermele proprii din Covasna sau Botosani unde vacile sunt crescute în mod ecologic.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Cetateanu turmentat  | #127897
Si viermii sunt inclusi in pret? Se orneaza cu muste cumva? Cat snobism....
sdf  | #127906
'teabone' e defapt T-bone steak pt ca are un os care ii da forma literei T. Cat priveste viermii si snobismul, primitivismul si limitarea tipic romaneasca: in mod normal carnea de vita se matureaza la RECE timp de 24 de zile. Da-i prostului mancare fina. Cetateanu' turmentat probabil ca stie doar de slanina cu ceapa si 'mititei'.
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2025 (s) | 24 queries | Mysql time :0.023944 (s)

loading...