Secretele istoriei

Alerta terorista la Londra! Incident armat in apropierea Parlamentului

Publicat: 16 iun. 2017

Politia britanica a anuntat, vineri, ca investigheaza un incident in apropierea Parlamentului de la Londra, ulterior precizand ca un barbat inarmat cu un cutit a fost arestat in fata acestei institutii, scrie AFP.

‘Barbatul se afla in posesia unui cutit’, a mentionat oficialitatea citata, adaugand ca nimeni nu a fost ranit.

‘Barbatul – in jurul varstei de 30 de ani – a fost arestat‘, a anuntat politia, potrivit Reuters.

Vezi si Abu Bakr al-Baghdadi, seful Statului Islamic, ar fi fost ucis ucis

Anterior, politia britanica anuntase ca investigheaza un incident in apropiere de Parlamentul de la Londra. Totodata, Reuters cita o postare pe Twitter a editorului adjunct pe probleme politice al ziarului Daily Mirror care mentiona ca politia se confrunta cu un incident in afara Westminster si ca a auzit strigate si a vazut un politist inarmat.

Un reporter al Reuters aflat in interiorul Parlamentului a declarat ca portile edificiului sunt inchise si ca in fata cladirii sunt parcate un camion si o masina cu insemnele politiei. Reporterul Reuters a mai spus ca traficul se desfasura normal in apropierea parlamentului si ca agenti inarmati patrulau in zona.

Un editor politic al Evening Standard declarase totodata ca asupra unui barbat a fost folosita o arma cu electrosocuri in apropierea Parlamentului.loading...

Adauga un comentariu