Fotografii

Australienii au cenzurat fotografia unui animal „nerusinat” – FOTO

Publicat: 22 aug. 2013
4

Tourism Australia a provocat indignare dupa ce a postat pe Facebook fotografia unui cangurcenzurat. In imagine apareau si organele genitale ale animalului, care au fost, insa, acoperite.

Cei mai multi oameni au fost furiosi ca imaginea a fost cenzurata, desi a fost destul de clar ca era o gluma. Tourism Australia a postat fotografia cangurului Big Baz pe pagina sa de Facebook, ce il infatiseaza relaxat pe iarba din parcul Featherdale Wildlfe. „Ma bucur de o dupa amiaza lenesa la Featherdale Wildlife Park *Cenzurat pentru Facebook„, scrie in descrierea imaginii. Cei mai multi oameni nu s-au amuzat, insa.

„Este ridicol ca organele reproductive ale unui animal sunt acoperite. Ce perversi sunt de considera asta sexual”, a scris o femeie drept raspuns la imagine.

„Toti cei care ne cunosc pagina de Facebook stiu ca ne distram cu mesajele noastre si atunci cand Featherdale Wildlife Park ne-a trimis imaginea asta nebuna, nu am rezistat sa nu le-o aratam si fanilor in toata gloria. Sau aproape toata”, a declarat purtatorul de cuvant al Tourism Australia.

Adauga un comentariu