Magazin

Bianca Dragusanu, criza de nervi la Tv: Sa-mi bag p**a, nu mai stau aici. Nu mai vreau, nu mai fac!

Publicat: 22 aug. 2012
Bianca Dragusanu s-a comportat ca o adevarata „DIVA” in prima zi de la emisiunea Serviti, va rog„. Roscata nu s-a dezlipit de telefonul mobil si nu s-a implicat aproape deloc in activitatile de la circ, scrie cancan.ro.
Bianca Dragusanu nu se prea impaca cu munca! Roscata, invitata sa participe la emisiunea „Serviti, va rog”, de la Pro TV, si-a dat aere si nu a avut rabdarea necesara sa stea sa-i asculte pe angajatii circului.
„Bianca este frumoasa, dar aici, la circ, e un element negativ. In loc sa invete sa danseze, ea era cu telefonul in mana”, a spus una dintre angajate.
Se pare ca Bianca era mult mai preocupata de problemele personale cu Cristea, decat de treburile din circ.
Inca din prima zi, Bianca a participat la spectacol. Ea a fost „obligata” sa urce pe scena si sa faca un numar cu sarpe si cu pelicani.
„Au pus sarpele pe mine. Pelicanii aia au un cioc cu care pot sa ma inghita, are ciocul de un metru”, a spus Bianca.
Cu toate ca a rezistat eroic pe scena, dupa ce a coborat, Bianca a inceput sa injure: „Sa-mi bag p**a, nu mai stau aici. Nu mai vreau, nu mai fac. Au pus sarpele pe mine, lesin. Unu galebe. Vai, manca-l-ar! Ii dau doua pastile sa doarma”!


loading...

Comentarii
  • ce exemplu poate fi pentru tinereu stoarfa ca asta?voi astia din presa chiar credeti ca aveti succes cu asa curve?eu de exemplu spun ca nu sunteti buni si nu faceti bine nimanui.popularizati boarfele.

Adauga un comentariu