Dulciuri

Briose cu gem de capsuni

Publicat: 30 iun. 2011
2

Ingrediente:

350 g faina
200 g iaurt
2 oua
70 ml ulei
10 g praf de copt
80 g zahar
1 varf de cutit sare
100 g gem de capsuni
hartie pergament

Mod de preparare:

Se aprinde cuptorul si se lasa sa se incalzeasca. Se prepara un amestec din oua, ulei si iaurt, in care se introduce faina, zaharul, praful de copt si sarea. Formele pentru copt briosele se tapeteaza cu hartie pergament, se umplu pe jumatate cu aluat; se pune gemul de capsuni, apoi se completeaza fiecare briosa cu aluat. Se introduc briosele la cuptor pana cand se rumenesc (20 – 30 min.). Se lasa briosele in forme inca un sfert de ora, apoi se scot.

sursa articol: http://www.retete-mancare.ro
sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro




Adauga un comentariu