Bizar

Cand este bine sa faci nunta in functie de numerologie

Publicat: 07 iun. 2018

Data nuntii este extrem de importanta si de aceea trebuie sa avem mare grija atunci cand o alegem. Iata cum afli numarul special al nuntii. De exemplu, Nunta stabilita pe data de 10 iunie 2018 va avea numarul special: 1+0+0+6+2+0+1+8 = 18 iar apoi va fi din nou calculata suma 1+8 = 9. Astfel, numarul special va fi 9.

Semnificatia numarului 1. Acest numar arata ca mariajul va fi unul de succes, cifra fiind dominata de soare. Tu si sotul tau veti deveni o singura persoana si de aici va veni si succesul in mariaj. 1 simbolizeaza maturitate emotionala si intelegere din partea amandurora.

Semnificatia numarului 2. 2 este cifra dualitatii iar acest lucru sugereaza faptul ca veti pleca la drum precum o echipa in care ambii coechipieri sunt la fel de importanti. Daca aceasta este cifra nuntii voastra inseamna ca veti avea o ceremonie ori foarte restransa ori una grandioasa, plina de invitati.

Pentru a avea o casnicie perfecta ar fi indicat sa comunicati cat mai mult.

Semnificatia numarului 3. Cifra 3 este asociata cu Sfanta Treime si de aceea este considerata una extrem de benefica. Totusi, 3 poate fi interpretata si ca influenta externa ceea ce este un minus pentru orice relatie. Nu ar trebui sa fiti deloc preocupati de ceea ce cred prietenii sau membrii familiei cu privire la relatia voastra.

Semnificatia numarului 4. Cifra 4 reprezinta loialitatea suprema si daruirea totala. Unul din voi va trebui sa se implice mai mult in relatie si sa renunte la viata profesionala in favoarea celuilalt. Cuplul va fi unul de succes iar acest lucru se va vedea in scurt timp.

Semnificatia numarului 5. Pentru cei ce isi unesc destinele sub aceasta cifra plictiseala si monotonia din cuplu poate fi fatala. Ar fi indicat sa aveti si pasiuni comune dar si separate deoarece o viata prea linistita va isca multa cearta.

Semnificatia numarului 6. Cei ce vor face nunta sub semnul acestei cifre isi vor dori mereu sa depaseasca reusitele celorlalti. Veti avea o relatie extrem de stransa bazata pe respect reciproc.

Semnificatia numarului 7. Cei ce se casatoresc sub auspiciile numarului 7 sunt extrem de disciplinati si vor reusi sa infrunte cu bine toate situatiile ce le vor da batai de cap.

Semnificatia numarului 8. La fel ca si 2, 8 sta sub semnul dualitatii. Vei semana extrem de mult cu partenerul si veti avea o viata sexuala perfecta. Cei ce s-au indragostit la prima vedere au tendinta de a se casatori sub semnul cifrei 8.

Semnificatia numarului 9. Acest numar defineste relatiile ce au trecut peste toate greutatile in ciuda tuturor obstacolelor ce au aparut de-a lungul timpului. Pentru o relatie perfecta este nevoie de comunicare iar dragostea dintre voi va triumfa indiferent de situatie.loading...

Adauga un comentariu