Viata de cuplu

Cele mai potrivite patru perechi de zodii: vor rezista toata viata impreuna

Publicat: 25 iul. 2018
7

Iubesc libertatea si aventura si vor pleca mereu in cele mai interesante destinatii de vacanta. Cand acesti nativi se intalnesc, relatia lor devine o calatorie frumoasa ce rezista intreaga viata.

Berbec si Pesti. Berbecul este dinamic, puternic si motivate, in timp ce Pestii sunt sensibili, complexi si au intuitiva. Atunci cand aceastia se reunesc, acopera in mod corespunzator toate nevoile unui cuplu. Pestii au nevoie de stabilitate si sprijin neconditionat. Pe de alta parte, semnul Berbecul are nevoie de un partener care sa-i aminteasca de faptul ca lucrurile simple pot aduce bucurie. Nativii Pesti si Berbec se completeaza aproape perfect. Cand se reunesc ca si cuplu, chimia este incontestabila. Nu este surprinzator faptul ca vor ramane impreuna pentru eternitate.

Leu si Balanta. Leul este social, plin de stralucire si iubeste atentia. Balanta este gratioasa, prietenoasa si mereu gata pentru noi experiente. Cand acesti doi se indragostesc, formeaza un cuplu perfect. Ei au conversatii fara sfarsit despre evolutie. Personalitatile lor sunt atat de compatibile incat par a fi o singura persoana. Leul iubeste personalitatea placuta a Balantei, iar aceasta este absolut fascinata de carisma orbitoare a partenerului ei. Odata sudata relatia, cei doi au toate sansele sa fie fericiti impreuna toata viata.

Fecioara si Varsator.  Fecioara este atenta si muncitoare. Varsatorul este progresiv si original. Aceste doua se inspira reciproc pentru a gandi in moduri diferite. Cand sunt impreuna, vor urmari documentare, vor asculta podcast-uri si vor vorbi despre toate subiectele care ii intereseaza. Cei doi stiu exact cum sa se simta bine impreuna. Se inteleg bine si iubesc diminetile tarzii in care au timp sa se alinte. Au toate sansele sa reziste impreuna pe termen lung.

Gemeni si Sagetator.  Gemenii si Sagetatorul iubesc atat libertatea, cat si aventura. Aceasta pereche nu se plictiseste niciodata. Ei vor pleca mereu in aventuri si se vor arunca in cele mai interesante provocari. Cand acesti doi nativi se intalnesc, relatia lor devine o calatorie frumoasa numita viata. Compatibilitatea dintre ei este atat de puternica incat este prea putin probabil sa se mai desparta. sursa: adevarul.ro

Adauga un comentariu