Frumusete

Cum te ajuta impachetarile cu portocale si alge marine

Publicat: 11 apr. 2012
7

Impachetarile cu nectar de portocale combinat cu alge marine ajuta la pierderea in kilograme si in centimetri, fiind de ajutor, de asemenea, si in eliminarea apei in exces din organism, spun specialistii. Dupa un tratament complex, care dureaza 10 sedinte, puteti scapa de pana la 4-6 kg si peste 20 cm in circumferinta. Pielea se va detoxifia si va fi mult mai stralucitoare si mai ferma, iar anumite pete de pe corp pot disparea datorita continutului ridicat de vitamina C.

Terapia incepe cu un peeling corporal natural pe baza de coaja si pulpa de portocala, amestecata cu sare de mare. Ulterior, se aplica nectarul de portocale si algele marine. Urmeaza infolierea si introducerea in tunelul cu infrarosii, timp de 40-50 de minute. La finalul procedurii, dupa desfoliere, se sterge surplusul de apa eliminat din corp si se aplica o crema-tratament, pe baza de cafeina si alge marine.

Terapia cu portocale si alge marine actioneaza timp de 2-3 ore dupa impachetarea corporala, motiv pentru care specialistii nu recomanda dusul sau aplicarea altor substante in aceasta perioada de timp.

Terapia este indicat sa se asocieze si cu dieta. Vitamina C este cea care ajuta cel mai mult la arderea grasimilor. Astfel, daca nu puteti tine o dieta, mancati in fiecare seara un grepfrut.

Adauga un comentariu