Actualitate

De ras sau de plans? Conducatorii BOR au mers la slujba dintr-o comuna cu autovehicule de lux: „Dar ce masini au, parca au muncit pe santier in strainatate. Mi-e rusine de nerusinarea lor” – VIDEO

Publicat: 18 iun. 2018

IPS Teodosie, IPS Ioachim si PS Damaschin Dorneanul au oficiat slujba de tarnosire de la Biserica „Sfanta Cuvioasa Parascheva”, din comuna Baia, judetul Suceava. Acestia au ajuns la poarta lacasului de cult cu doua autoturisme de lux, starnind indignarea localnicilor.

Duminica, 17 iunie 2018, Biserica „Sfanta Cuvioasa Parascheva” din comuna Baia, judetul Suceava, a fost sfintita in prezenta unor importanti ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane. Printre cei mai importanti oameni ce au donat bani pentru ridicarea lacasului de cult se numara si omul de afaceri Gigi Becali, cel care a dat bani si pentru ridicarea catedralelor din Suceava si Falticeni.

Slujba de tarnosire a fost oficiata de IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, IPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului si Bacaului, si PS Damaschin Dorneanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor. Cei trei ierarhi au sosit la Baia la bordul unor autovehicule de lux, ce au atras atentia localnicilor, care s-au aratat indignati de faptul ca preotii s-au deplasat la Baia cu masini extrem de scumpe.

„Dumnezeu sa ma ierte, dar ce masini au popii, parcã au muncit pe santier in strainatate. Mi-e rusine de nerusinarea lor”, a mentionat Elena Bistricianu.

„Am crezut ca e vreo nunta cu manelisti. Strigator la cer”, a precizat si Valentina Cantoriu.

„E frumos calare pe magar, dar parca tot mai bine-i in limuzina”, a spus Monica Avram.  loading...

Comentarii
  • În Logan le cădeau bărbile ? dar de fapt… statul le dă, naivii le dau, scutiți de taxe și impozite sunt, chitanțe fiscale la botezuri, cununii sau înmormântări nu dau ce mai vreți ? foarte bine. Alții muncesc pe salarii de rahat, într-un mediu de lucru de nedescris și plătesc taxe și impozite, iar alții nu mai pot de bine. Tăceți români că tăceți bine.

  • CePLM tot nu va convine ? Ca doar la ei mergeti si le indesati banii in buzunar. Nu tragi o besina fara sa te marturisesti la ei. Aia sin Baia de unde stiu ei ce e aia masina de lux ? Aia fac muraturi si sandale acolo, care santier in strainatate ? Pentru ei strainatate e in Iasi ca vin de acolo putzoi de 20 de ani si merg cu 100 prin oras. Plus de asta unde vedeti voi lux, bai ghiolbanilor ? Nu vedeti ca s-au inghesuit 3 VIPuri in doar doua masini ? Plus soferii plis ofiterii de transmisiuni. Numai lux si stat paralel aveti in cap. Ia, hai, voluntari 1 saptamana la #resist. Sa vedeti acolo lux, de la soros.

  • care masini dupa santier uai prostalailor ? vedeti vreo basculanta, vreo betoniera ? alea sant masini de munca pe santier, si nu numai in strainatate ci si in Romania si chiar la Darmstat. multe tampenii va mai trec prin cap. si ce, au mers cu ele pe autostrada ?

Adauga un comentariu