Stiri si curiozitati

Imaginile care spun totul despre relatiile din Familia Regala! Unde a stat fostul principe Nicolae la parastasul Regelui Mihai

Publicat: 07 dec. 2018

Pe 5 decembrie, Familia Regala a organizat la Curtea de Arges parastasul de un an al Regelui Mihai. A participat la comemorare si fostul principe Nicolae.

Parastasul de un an de la moartea Regelui Mihai a fost o ceremonie restransa la Curtea de Arges, acolo unde se afla mormantul acestuia, in necropola regala. La parastas, au venit patru dintre cele cinci fete ale Regelui Mihai, in frunte cu Principesa Margareta, acum sefa Casei Regale.

Nu a lipsit de la slujba,desfasurata in catedrala din Curtea de Arges, nici fostul principe Nicolae, nepotul renegat al Regelui Mihai. Relatiile dintre acesta si restul membrilor Casei Regale sunt reci. De altfel, la nunta acstuia, care a avut loc in septembrie, nu au participat nici mama, nici matusile lui.

Acum, la parastas, fostul principe Nicolae a venit insotit de sotia sa, Alina. Cei doi au stat separat de restul familiei, atat mama cat si matusile lui fiind distante cu tanarul.

In imaginile surprinse atat din timpul slujbei, cat si dupa aceasta, se observa cum tanarul cuplu este cumva tinut la distanta. De altfel, in pozele oficiale, postate pe site-ul Casei Regale, fostul principe nu apare decat intamplator intr-o singura poza.

Fostul principe Nicolae a fost renegat si i s-a retras titlul inca din 2015 pe motiv ca ar fi lasat o tanara insarcinata si nu si-ar fi recunoscut copilul. Apoi, inainte de moartea bunicului sau, Regele Mihai, Nicolae a incercat sa intre in locuinta acestuia din Elvetia pentru a-si lua ramas bun. Nu a fost lasat, iar matusa sa, Principesa Margareta, care se afla in casa la acel moment, a facut plangere la politie sustinand ca acesta a incercat sa forteze intrarea. A urmat apoi inmormantarea Regelui Mihai, la care Nicolae a stat langa familia sa si parea ca a avut loc o reconciliere. Nu a fost insa asa! Si acest lucru a fost dovedit de faptul ca nici Principesa Margareta, dar nici macar mama lui, Principesa Elena, nu au vrut sa participe la nunta lui Nicolae, eveniment la care au fost invitate.loading...

Adauga un comentariu