Magazin

Povestea unei femei concediate FARA MOTIV!

Publicat: 27 aug. 2014
1
Femeia spune ca nu a fost platita pentru toate orele lucrate si ca a fost obligata de seful ei sa-si scrie demisia. Pe de alta parte, fostul patron se apara, spunand ca nu a incercat decat sa o ajute. 
Liana Marinescu are 57 de ani si a lucrat in trecut ca inginer si ca profesor. In tinerete a terminat Navele, facultate considerata de catre studenti una dintre cele mai dificile. Imprejurarile prin care a trecut de-a lungul vietii nu au fost insa dintre cele mai favorabile, motiv pentru care a fost nevoita sa se multumeasca si cu locuri de munca mult sub pregatirea ei profesionala.

Citeste si: MARE ATENTIE in cine va incredeti! Escrocii va spun TOT ce vreti sa auziti

„Am fost angajata ca ingrijitor cladiri, pentru o perioada de 45 de zile, la o sala de joaca pentru copii. In primele zile faceam curatenie cate doua ore in fiecare dimineata. Aveam salariul minim pe economie, dar la inceput patronul mi-a dat cativa bani ca sa ma pot descurca. Cu timpul, orele de munca s-au inmultit in fiecare zi. Pentru a-mi tine eu o evidenta, notam totul pe un carnetel. Intr-o dimineata, cand mergeam spre munca, am ametit si am lesinat. Am fost luata de salvare si dusa la Spitalul Judetean, unde m-au ajutat sa-mi revin. Pentru ca nu aveam insa credit pe telefon, nu am putut anunta la munca ce mi s-a intamplat”, a relatat femeia.

Citeste si: O ieseanca a lesinat in timp ce mergea cu bicicleta. A ajuns la spital

Ajunsa intr-un final la serviciu, galateanca spune ca i s-a impus sa-si dea demisia. „Am incercat sa ii explic patronului, lui Marin Nicolae, ce mi se intamplase, insa nu a vrut sa auda. Nu mi s-a parut corect, din moment ce pana atunci nu intarziasem un minut macar la serviciu. I-am spus ca nu vreau sa plec. Atunci m-a luat intr-un colt mai retras din incapere si mi-a spus ca, daca nu-mi scriu o cerere de demisie si una de concediu fara plata dupa ceea ce-mi dicteaza el, imi va incheia contractul de munca cu specificatia indisciplinat. M-am simtit neajutorata si am scris ceea ce mi-a dictat el. Se intampla pe data de 11 iulie, dar mi-a spus sa trec jos data de 4 iulie. Greseala mea a fost ca am cedat la amenintarile lui. Pentru ca voia sa ma plateasca pentru mai putine ore decat muncisem, i-am aratat situatia pe care o aveam in carnetelul meu. Mi l-a luat insa din mana si mi-a rupt foile respective. Acest gest m-a deranjat cred cel mai tare”, a adaugat Liana Marinescu.
Adauga un comentariu