Actualitate

S-a aruncat in gol de pe terasa unui bloc cu 10 etaje – FOTO, VIDEO

Publicat: 14 nov. 2011

@ Un tanar de aproximativ 20 ani s-a sinucis ieri dimineata, aruncandu-se de pe terasa unui bloc din Pascani @ Deocamdata, anchetatorii nu au stabilit identitatea lui

Caz cutremurator
la Pascani. Ieri dimineata, un tanar de aproximativ 20 ani s-a aruncat de pe terasa unui bloc cu 10 etaje si s-a zdrobit de asfalt. Tragedia s-a petrecut la blocul B 29, scara D, din zona fostei autogari, de pe strada Ceferistilor. Autoritatile locale au fost sesizate de niste tineri aflati prin zona ca in mijlocul strazii se afla, intr-o balta de sange, cadavrul unei persoane. Din primele cercetari, se pare ca actul suicidal a avut loc in jurul orei 08.50. Anchetatorii incearca sa afle identitatea tanarului care a ales sa-si incheie socotelile cu viata. Politistii afirma ca au avut discutii cu mai multe persoane care locuiesc in imprejurimi, insa nici unul dintre cei chestionati nu a putut sa ofere vreo informatie cu privire la identitatea baiatului. „Se merge pe ipoteza ca tanarul respectiv s-a aruncat de pe blocul din apropierea Pietei din zona Vale, fiind vorba despre un act suicidal. Deocamdata facem cercetari. S-au purtat discutii cu vecinii din zona, insa nici unul dintre ei nu au reusit sa dea relatii cu privire la identificarea persoanei respective. Acesta era imbracat intr-o geaca mai subtire de fas, de culoare neagra, blugi albastri si adidasi negri. In picioare nu avea ciorapi si nici nu purta lenjerie intima. Faptul ca era imbracat mai sumar ne da de banuit ca locuieste prin apropiere de locul unde s-a petrecut evenimentul. Prea multe deocamdata nu cunoastem nici noi”, a declarat Tiberiu Dogaru, comisar sef adjunct al Politiei Municipiului Pascani.

Medicii nu l-au putut ajuta cu nimic

Potrivit celor declarate de anchetatori, in cadere, tanarul a lovit mai intai acoperisul unui garaj, dupa care s-a izbit de asfalt. Decesul s-a produs aproape pe loc. Cand medicii de pe ambulanta au ajuns nu au putut decat sa constate decesul. „Trupul a fost ridicat si transportat la morga Spitalului Municipal Pascani. De aici a fost dus mai departe la Institutul de Medicina Legala Iasi (IML), in vederea efectuarii necropsiei. Cercetarile continua in vederea stabilirii in mod exact a producerii evenimentului si a identificarii tanarului. Prea multe detalii nu avem nici noi”, a incheiat Tiberiu Dogaru.

Pana la inchiderea editiei, anchetatorii nu reusisera sa afle cine este baiatul. loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit