Actualitate

Alina Mungiu Pippidi: Iohannis foloseste alegerile pe post de Colectiv 2

Publicat: 24 mai 2019
1

Politologul Alina Mungiu Pippidi a declarat ca alegerile europarlamentare de duminica din Romania nu au nimic de a face cu Europa, presedintele Klaus Iohannis folosind aceste alegeri pentru un puci parlamentar, la fel ca in cazul Colectiv. "Pentru Klaus Iohannis si aliatii sai temporari si prost controlati din statul paralel, iarasi nu e vorba de vreo Europa.Nu ii preocupa pe ei MTO-ul, co-decizia si pactul fiscal (cati or sti ce sunt), ci doar sa foloseasca europenele pe post de Colectiv 2, cum au incercat cu atitea motiuni de cenzura, ca sa ajunga la guvernare printr-un puci parlamentar combinat cu o miscare de strada. 

Alina Mungiu Pippidi, despre dosarul "Bombonica": Este integral penibil

Au uitat ca la Colectiv 1, cind le-a iesit asta, au produs guvernul Ciolos, prin care si-au facut jocurile toate serviciile si grupurile de interese mai cu muschi, nu doar unul, si asa s-a ajuns la victoria din decembrie 2016 a PSD: musai sa se reia ciclul, de data asta in alianta cu Victor Ponta, care data trecuta trebuia dat jos. Ca, nu-i asa, a fost un mare succes!", afirma aceasta.
 

Comentarii
  • Mai pesedista , cat ai sa mai slujesti pe toti de la putere. Erai cu liberalii, acuma esti cu psd.
    Ce fel de formator de opinii esti.
    Incurajezi coruptia si hotia . Ar trebui sa i inveti ce inseamna a fi european. Nu sa aperi hotia si coruptia. Te faci de ras „doamna”.

  • Beși, batoză, marș de-i pune Pampers lui Papașa Chichidi la ăi 70 de anișori ai lui. Ai fost ce ai fost pe vremuri in presă,acu’ ești un Mare nimeni pesedist.

  • Admirabil curajul civic al celor doi antecomentatori, retranşaţi în deplin anonimat… Bravo, distinşi domni! În ce-o priveşte pe doamna Mungiu-Pippidi, mă bucur că se menţine pe linia de analiză lucidă şi pertinentă adoptată de ani buni. Personal o consider un util şi avizat formator de opinie. Felicitări, stimată doamnă! Mai departe tot aşa, nu vă lăsaţi, nici măcar intimidată!

  • Este al doilea articol in ultimul timp,care ma incanta in sensul bun al cuvantului!Daca acum cativa ani ,cand traia Vadim ,doamna Adina avea o pozitionare politica ,acum apreciez detasarea cu care scrie si chiar o recomand ,cu placere!

Adauga un comentariu