Magazin

Andreea Mantea va incasa un salariu fabulos la „Burlacita’!

Publicat: 18 feb. 2014
1

Andreea Mantea va fi protagonista celei de a doua editii a show-ului „Burlacita„, iar onorariul ei pentru a participa la o asemenea emisiune este unul fabulos! Bruneta va castiga o adevarata avere si nu este exclus sa se aleaga si cu un barbat, intrucat formatul este unul matrimonial si se bazeaza pe sentimente.

Sefii Antenei 1 au ales ca noua „Burlacita” sa fie Andreea Mantea. „Este frumoasa, sexy si are o carisma incredibila”, au fost argumentele pentru a o distribui pe vedeta in show, apoi, au inceput si negocierile pentru salariul ei.

Citeste si:  Andreea Mantea se lauda cu ce face! FANII NU O CRED NEAM!

Bruneta va pune inimile barbatilor pe jarSurse din cadrul emisiunii sustin ca bruneta va avea un onorariu urias la noul loc de munca. „Andreea fi platita cu 50.000 de euro pe sezon, o suma uriasa pentru un astfel de concurs. Mai mult, in functie de audiente, ea va mai incasa inca o mie de euro de episod, plus un bonus de final”, a spus o apropiata a divei pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Andreea Mantea a intrat in afaceri. Cum arata magazinul ei de lux

Filmarile la „Burlacita” au inceput Filmarile la „Burlacita” au inceput deja de trei saptamani. „Vor fi 12 editii ale formatului, toate numai in locatii de lux. S-au tras deja cateva cadre in Romania, dar, de sapte zile, s-a plecat in America pentru o noua runda a show-ului matrimonial. Baietii alesi sunt extrem de aratosi si nu este imposibil ca la final Mantea chiar sa se indragosteasca de unul dintre ei”, a mai spus prietena Andreei.

Adauga un comentariu