Plante medicinale

Apa alcalina, sanatate curata! Cum o prepari

Publicat: 19 dec. 2014
7
PH-ul apei pe care o consumam ne poate afecta sanatatea organismului si chimia acestuia. In cazul in care mediul organismului continua sa fie unul acid, organismul nostru in cele din urma depoziteaza substante acide in exces in unele zone ale sale cu scopul de a echilibra nivelul pH-ului.

MIRACOL! Cum s-a vindecat un barbat de cancer in faza terminala 

Aciditatea creste in unele zone ale organismului si unele dintre celule mor, dar altele pot trai si se pot adapta devenind maligne. Celulele moarte din jurul lor contribuie la acest ciclu devenind ele insele acide. Celulele maligne se dezvolta neliminat si se pot raspandi si la nivelul altor zone ale organismului, fenomen cunoscut de altfel sub numele de boala metastatica, noteaza e-dimineata.ro.
Dupa cum putem observa, adaugarea apei alcaline in ritualul zilnic iti poate aduce in cele din urma un beneficiu urias. Apa alcalina este mult mai usor absorbita la nivelul organismului si te hidrateaza mult mai eficient, ceea ce conduce la o imbunatatire a starii de bine. Creierul tau are o greutate de aproximativ 1.3 kg, iar 75% din aceasta greutate este apa.

Ce trebuie sa stii despre dieta alcalina 

Apa este alcalina atunci cand nivelul pH-ului se situeaza in jurul valorii de 8-9, ceea ce o face sa fie o baza. Aceasta este o modalitate foarte simpla prin intermediul cariea poti obtine miraculoasele efecte ale alcalinizarii organismului.
Ingrediente: 1 ulcior (1.8 L) de apa filtrata sau plata, 1 lamaie spalata taiata in opt bucati, 1 lingurita de sare de Himalaya roz (optional – pentru mineralizarea apei alcaline)
Se umple ulciorul cu apa si se adauga bucatile de lamaie (nestoarse). Apoi, se adauga o lingurita de sare de Himalaya roz, se acopera si se lasa sa stea peste noapte la temperatura camerei. Se beau doua pahare dimineata pe stomacul gol.
Adauga un comentariu