Auto-Moto

Blestemul lui Kubica

Publicat: 12 ian. 2012

Pilotul polonez Robert Kubica a căzut pe gheaţă, în localitatea italiană Pietrasanta, şi a suferit o fractură la piciorul drept, acelaşi care a fost afectat şi la accidentul suferit în februarie 2011, a anunţat presa italiană. Accidentul nu a fost confirmat de anturajul pilotului, însă presa italiană susţine că sportivul a fost transportat la spitalul Versilia. Polonezul a părăsit Versilia şi a decis să meargă la spitalul Pietra Ligure, unde a fost internat şi după accidentul de la începutul anului 2011.
Pilotul Robert Kubica a fost operat de cinci ori, după accidentul produs la un raliu în Italia, la 5 februarie 2011, cand a suferit mai multe fracturi la mana şi piciorul drepte. El a fost operat în ziua accidentului la mană, intervenţie în urma căreia membrul, aproape amputat în accident, a fost revascularizat şi fracturile au fost reduse. In data de 10 februarie a fost operat timp de nouă ore la picior, umăr şi partea posterioară a humerusului.
La 21 februarie a fost supus unei a treia intervenţii chirurgicale, care a durat opt ore şi a vizat tot partea posterioară a humerusului drept, iar pe 12 martie a fost operat timp de trei ore la cot. El a petrecut aproape două luni şi jumătate în spital după accident, fiind externat la sfarşitul lunii aprilie. Ultima intervenţie a fost la sfarşitul lunii august.loading...

Adauga un comentariu