Gadgeturi

Canon lanseaza Pixma E514 si CanoScan 9000F Mark II – FOTO

Publicat: 05 mart. 2013

Canon a anuntat astazi lansarea unei noi imprimante multifunctionale PIXMA si a noului scanner varf de gama al companiei.

Compania a anuntat lansarea multifunctionalului PIXMA E514 cu un consum redus de cerneala si care beneficiaza de sistemul de cartuse FINE. Potrivit unui comunicat Canon, sistemul ofera utilizatorilor care imprima in mod frecvent posibilitatea de economisire de pana la 70% din costul imprimarilor (comparativ cu modelele echivalente din seria PIXMA MG2100).

Sistemul de cerneala al imprimantei PIXMA E514 ofera posibilitatea de immprimare a pana la 800 de pagini format A4 utilizand un singur cartus negru si 400 de coli A4 pentru unul color.

Multifunctionalul Pixma E514 ofera viteze de imprimare a documentelor de pana la 8.6ipm alb-negru, 5.0ipm color si aproximativ 44 secunde pentru o fotografie de format 10x15cm fara margni.

Modelul PIXMA E514 va fi disponibil în Turcia, Romania, Bulgaria si Ucraina incepand cu aceasta luna.

De asemenea, Canon a anuntat lansarea noului varf de gama al seriei de scannere CCD de 9600 dpi, CanoScan 9000F Mark II, alaturi de un software avansat.

CanoScan 9000F Mark II, care inlocuieste echipamentul CanoScan 9000F, dispune de software-ul My Image Garden, ce ofera o navigare simpla printre functiile de scanare, alaturi de facilitati avansate de organizare a fotografiilor, printre care si recunoasterea fetelor.

Pentru lucrul cat mai usor cu documentele, My Image Garden are o functie de recunoastere a textului (OCR) si de creare de fisiere PDF, plus posibilitatea de a adauga parole documentelor confidentiale.

O alta functie utila este Scan to Cloud, care permite utilizatorilor sa scaneze si sa salveze documentele direct in servicii cloud, precum Evernote sau Dropbox, printr-o simpla apasare a unui buton.

Totodata, Stitch Assist permite scanarea in doua etape a documentelor si fotografiilor de format A3 si alipirea celor doua parti.

Noul CanoScan 9000F Mark II include o serie de functii utile pentru consum redus de energie. Auto Power Off opreste scannerul automat dupa o perioada de timp prestabilita, ceea ce permite utilizatorilor sa economiseasca energie atunci cand aparatul nu este folosit.

9000F Mark II foloseste LED-uri albe, care nu necesita timp de incalzire pentru scanarea filmelor foto sau a materialelor opace, ceea ce reduce consumul de energie comparativ cu echipamentele care utilizeaza lampi fluorescente.

9000F Mark II dispune de senzor CCD si scanare cu rezolutii de 9600×9600 dpi pentru filmele foto, respectiv 4800×4800 dpi pe suprafete plane.

CanoScan 9000F Mark II va fi disponibil in Europa, Africa si Orientul Mijolociu din aprilie 2013.loading...

Adauga un comentariu