Bizar

Ce spune forma fetei despre tine

Publicat: 19 iun. 2019
14

Se pot spune multe lucruri despre personalitatea cuiva doar analizandu-i forma fetei Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, insa si forma fetei poate transmite o multime elemente semnificative cu privire la personalitatea si caracterul unei persoane.

In cazul in care nu stii exact care este forma fetei tale, iata ce trebuie sa faci ca sa afli: prinde-ti parul la spate, eliberand fruntea si urechile, iar mai apoi stand in apropierea oglinzii, deseneaza conturul fetei si astfel ai obttinut forma propriei fete.

  1. Fata ovala. Posesorii acestei forme sunt persoane echilibrate, dulci si cuceritoare. Iubesc diplomatia, insa, de multe ori, se intampla sa actioneze duplicitar. Majroitatea artistilor au fete ovale, ceea ce inseamna ca tendintele creative se manifesta puternic atunci cand vine vorba de ea.
  2. Fata dreptunghiulara. Ei sunt dominanti, dar folosesc mai putina forta decat altii. Se spune despre ei ca au mari sanse sa reuseasca in politica, afaceri sau sport. Sunt persoane echilibrate, ambitioase si, uneori, melancolice. Poate prea melancolice.
  3. Fata patratoasa. La prima vedere, posesorii acestui tip de forma pot parea agresivi. Ambitiosi, uneori dominanti, sunt fericitii posesori ai unor minti analitice, hotarate si foarte ascutite.
  4. Fata triunghiulara. Sunt persuasivi, creativi si au temperament puternic. In acelasi timp, pot fi sensibili si se pot folosi de orice atu pe care il au pentru a obtine ceea ce isi doresc.
  5. Fata alungita. Toti cei care au aceasta forma sunt practici, pragmatici, meticulosi si muncitori. La capitolul trasaturi negative, se poate spune despre ei ca sunt putin narcisisti si ca nu au prea mare noroc in relatiile amoroase.
  6. Fata rotunda. Se spune despre cei care au aceasta forma ca sunt sensibili si iubitori. Ei sunt cei alaturi de care se pot pune bazele unor relatii stabile si de lunga durata, bazate pe incredere si respect..
Adauga un comentariu