National

Elena Basescu: Decizia de a nu candida independent, corecta, as fi aruncat PMP sub pragul de 5%

Publicat: 25 mai 2014
1

Elena Basescu a scris, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca rezultatul euroalegerilor a aratat ca a luat decizia corecta atunci cand a hotarat sa nu candideze ca independent, pentru ca o eventuala intrare a sa in competitia electorala ar fi aruncat PMP sub pragul de 5%.

Elena Basescu a aratat ca, prin comparatie cu toate celelalte partide care s-au prezentat pentru prima data la un test electoral, doar PMP a reusit sa treaca pragul de 5% si sa-si dovedeasca potentialul urias pe care il are in perspectiva alegerilor din 2016.

Citeste si Udrea: Prezenta mai mare la vot se datoreaza PMP

„Privind in urma, nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca am luat decizia corecta atunci cand am decis sa nu candidez ca independent. S-a dovedit acum ca o eventuala intrare a mea in competitia electorala ar fi aruncat PMP sub pragul de 5%”, scrie Elena Basescu.

Citeste si Sebastian Lazaroiu: PMP putea lua 8-9 la suta. Sper o analiza onesta a campaniei, altfel

Ea a multumit celor care au acordat votul lor Partidului Miscarea Populara, un partid infiintat in urma cu aproape 3 luni, fara structuri, care este format in proportie de 80% din oameni noi, care nu au mai facut politica, si care s-a luptat continuu cu PSD-ul, devenind astfel principala forta a opozitiei din Romania.

Citeste si Breake Alert – ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014 la Iasi – Toate

Potrivit exit-poll-urilor prezentate duminica seara de mai multe posturi de televiziune, PMP a obtinut la alegerile europarlamentare un scor de 6-7 procente.

Comentarii
  • Stimata Elena, decizia corecta ar fi sa te retragi din viata politica si sa ne lasi! Desi sunt pro-Base, niciodata pt mine nu vei fi altceva decat ” fata lui tata „! Prin prezenta ta in viata politica, ca si cealalta Elena crescuta pe spinarea lui Base ( Udrea ) nu ai facut decat sa distrugi sansele de coagulare a dreptei,credibilitatea ei. Lasa-ne! Vezi-ti de moda ta si de copil si lasa-ne!Ia-o si pe Udrea si vedeti-va de drum!

  • bine ca ti-ai dat seama la timp…am vazut cu totii „prestatia ” ta din PE…asa ca, asculta sfatul nostru, stai cu bebe acasa si fa mancare pentru barbatul tau ( sper ca macar in postura asta sa te descurci….sper)………………….

Adauga un comentariu