Actualitate

Emisiune de colectie. Unul dintre cei mai titrati medici din Romania vine la BZI LIVE. Prof. dr. Grigore Tinica va prezenta un tratament cu rezultate spectaculoase – LIVE VIDEO

Publicat: 06 mart. 2019

O personalitate a medicinei romanesti vine in studioul BZI LIVE. O emisiune de colectie cu unul dintre cei mai titrati medici din Romania cunoscut si apreciat dincolo de granitele tarii. Joi, 7 martie 2019, de la ora 16.00, invitatul moderatorului Cristian Hitruc este prof. dr. Grigore Tinica, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Iasi. Medicul care a efectuat prima interventie pe cord deschis la Iasi in anul 2000, prof. dr. Grigore Tinica, va vorbi desre un tratament chirurgical cu rezultate spectaculoase si o rata de succes foarte mare. Este vorba despre tratamentul interventional al stenozei aortice – implantarea percutanta de proteza valvulara aortica (TAVI). Numai la BZI LIVE puteti afla tot ce doriti despre aceasta procedura interventionala chiar de la celebrul chirurg cardiovascular. 
Toti cei care doresc sa adreseze intrebari prof. dr. Grigore Tinica, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare din Iasi, o pot face la rubrica de comentarii sau in direct, accesand pagina de facebook.

Emisiunile BZI LIVE inregistreaza un real succes, fiecare editie in parte numarand zeci de mii de vizualizari.
Ai ratat una dintre emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand click pe linkul de mai jos:
BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastreloading...

Comentarii
  • Dacă tot vine tâlharul asta ,măcar puneți l sa povestească cum și a tras cu japca casa de lângă parcul Copou ,care deși era pe lista monumenteleor istorice i s a dat lui pe o suma mizera!!!

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit