Eveniment-Social

Fonduri pentru refacerea unor drumuri din comunele iesene

Publicat: 25 mart. 2014
1

Doua comune din judetul Iasi vor beneficia de fonduri pentru reabilitarea unor artere comunale. Directia Judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor (DJADP) Iasi va aloca o serie de bani pentru autoritatile din Comarna si Raducaneni, fonduri care vor fi destinate reabilitarii unor artere prinicipale de pe raza celor doua localitati.

Proiectul de hotarare ar urma sa fie discutat in plenul Consiliului Judetean Iasi, in sedinta ordinara ce va avea loc in cursul zilei de maine. Lucrarile vizeaza reparatii curente pentru ambele artere.

„Se aproba alocarea sumei de 312 mii lei catre comuna Comarna pentru lucrari de reparatii la drumul comunal DC 48 Comarna – Curagau si sumei de 950 mii lei catre comuna Raducaneni pentru lucrari de reparatii la drumul comunal din sume defalcate din TVA pentru drumuri alocate de judetul Iasi pentru anul 2014, prin legea 356/2013 privind bugetul de stat pe anul 2014.
Comentarii
  • Drumul judetean 248A, arata ca dupa bombardament. De 10 ani se fac licitatii si banii sunt folositi in alte scopuri. Tinand cont ca este an electoral, poate se pot obtine niste voturi!!!!!!

Adauga un comentariu