Casa si gradina

Iata cateva idei uimitoare pentru curte si gradina pe care trebuie sa le incerci – FOTO

Publicat: 09 mai 2019

Casa si Gradina pot fi amenajate dupa placul fiecarei persoane, avand un gust aparte in mobilierele alese si aranjamente. Majoritatea persoanelor opteaza pentru ceva din ce in ce mai nou, pentru a avea o amenajare mai frumoasa si moderna. Acestia se inspira din dieferite reviste si diferite site-uri.

Oamenii pot fi extrem de creativi, iar in era retelelor de socializare, ideile geniale se propaga rapid. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste amenajarea curtii si a gradinii.
Este suficient sa cauti inspiratie pentru viitorul tau proiect in curte si in mod sigur vei gasi zeci de idei uimitoare, care demonstreaza ca poti obtine rezultate perfecte si fara sa investesti sau sa muncesti prea mult.

Vezi si: https://lifestyle.bzi.ro/iata-ce-sa-ai-in-vedere-cand-alegi-modelul-camerei-copilului-tau-55557

De exemplu, stiai ca iti poti face o alee folosind bucati vechi de caramida? Nu doar ca arata foarte bine, dar este mai putin costisitor mai ales daca deja caramida veche pe care nu o folosesti. 

Poti folosi caramida si pentru a delimita straturile de flori de gazon sau restul curtii, astfel incat sa arate excelent, dar si sa-ti protejezi plantele.

Si mobilierul de gradina poate fi obtinut cu ajutorul improvizatiilor ingenioase.
Poti sa-ti faci o masuta de cafea dintr-o galeata metalica pe care o acoperi cu un blat interesant. In galeata poti pune gheata si poti sa pastrezi astfel bauturile reci la indemana.

Exista o multime de alte idei interesante, care te astepta sa le pui in practica. 

Adauga un comentariu