Eveniment-Social

Incredibil. Un primar este acuzat ca si-a propus sa distruga gospodariile oamenilor – FOTO

Publicat: 04 dec. 2013

@ Un primar din judetul Iasi este blamat de localnici dupa ce a decis montarea unor tuburi care sa le inunde locuintele @ Ca in filmele cu prosti, situatia nu a fost remediata nici macar de institutiile statului, care isi paseaza problema intre ele @ Primarul nu recunoaste situatia

Un primar din judetul Iasi a dovedit pe deplin „capacitatea” de a conduce o localitate. Edilul cu pricina a dispus montarea unui tub pe un drum din comuna pentru scurgerea apei pluviale. Insa apa intra acum in curtea unui localnic. Constantin Ciurlic a reclamat faptul ca acel tub, montat pe un drum comunal din dreptul bisericii din Miroslovesti, face ca toata apa sa ajunga in locuinta sa. Barbatul a facut numeroase sesizari catre primarie, Prefectura si Consiliul Judetean, insa a primit numai raspunsuri vagi si fara rost.

In urma cu ceva timp, primarul comunei, Ionut Gospodaru, a dispus, ca in fimele cu prosti, montarea unui asemenea canal de scurgere pe mijlocul drumului, fara a se gandi la consecinte. Desi are un nume predestinat pentru astfel de ironii, primarul Gospodaru face lucrurile taman invers, in detrimentul celor care i-au dat votul la ultimele alegeri. „Raspunsul primit a fost unul hilar. Primarul comunei a facut un abuz pe domeniul public. In jurul datei de 10 septembrie, in dreptul proprietatii mele a fost instalat un podet improvizat care traverseaza soseaua, concentrand apa pluviala stradala din doua santuri de pe langa sosea de pe aproximativ 800-1000 metri lungime din amonte si o directioneaza catre casa si gospodaria mea”, a spus Constantin Ciurlic.

Barbatul sustine si ca acea trecere improvizata nu a fost niciodata in locul cu pricina si ca vinovat de situatie este primarul. Localnicul afirma ca unul din capetele tevii se sprijina pe teava stradala de gaz, iar in cazul unei avarii, se poate produce o tragedie. Culmea, Ciurlic a facut reclamatii la toate institutiile cu abilitati de control, dar niciuna nu s-a sinchisit sa-l ajute. Ba mai mult, desi a luat legatura cu primarul, care i-a promis ca va remedia situatia, teava a ramas in continuare la locul ei si la fiecare ploaie mai serioasa, Constantin Ciurlic se roaga sa nu-i fie inundata locuinta.

„Am discutat cu domnul primar, mi-a spus ca va remedia situatia, ca locul de dispunere a fost prost ales si ca o sa refaca trecerea peste strada in locul ce duce la parau spre ulita. Nu s-a intamplat nimic, asa ca m-am adresat institutiilor statului. De la Consiliul Judetean nu am primit raspuns, de la Prefectura mi-au spus ca Inspectoratul in Constructii se ocupa, iar cei de acolo au promis si nu au facut”, a adaugat ieseanul.

Primarul sustine altceva

Primarul Ionut Gospodaru are o alta varianta. Acesta sustine ca podetul nu afecteaza cu nimic locuinta lui Constantin Ciurlic si ca respectivul este doar un reclamagiu notoriu. Primarul incearca sa dreaga si busuiocul, gasind tot felul de scuze. Intr-o adresa inaintata catre Prefectura, primarul Gospodaru sustine ca podetul cu pricina nu a fost montat de autoritatea locala si nici nu are acceptul acesteia.

„Poate ca el are alte orientari politice de tot face reclamatii. O fi candidat din partea vreunui partid, nu cunosc detalii. El este nemultumit pe mai multe lucruri. Si asa a facut reclamatii la Prefectura, la alte institutii. Podetul acela era pus dinainte, s-au reparat si santurile, pentru ca apa trebuie sa circule cumva”, a sustinut Ionut Gospodaru, primarul comunei Miroslovesti.

Adauga un comentariu